Now Reading
Moederdag: verras je moeder met een van deze bijzondere cadeaus

Moederdag: verras je moeder met een van deze bijzondere cadeaus

moederdag

Zondag 10 mei is het weer zover, moederdag. Maar dit jaar kom je er niet vanaf met een bos bloemen, een nieuwe parfum of een dinerbon. Allemaal super leuke cadeaus, maar niet erg origineel. Zeker in deze gekke tijd zijn we veel meer bezig met onszelf en persoonlijke groei. Daarom geven wij 3 bijzondere cadeautips waar jouw moeder écht iets aan heeft.

Geef een selfcare kaartendeck voor moederdag cadeau

Selfcare betekent letterlijk zelfzorg. Het is de tijd, liefde en aandacht die je aan jezelf geeft. Het selfcare kaartendeck biedt jouw moeder hierin een helpende hand. Deze praktische tool laat haar inzien op welke manier ze voor zichzelf kan zorgen. Want na alle hulp tijdens moederdag, moet ze het gewoon weer zelf doen de rest van het jaar.

Op de voorzijde van elke kaart staat een suggestie voor een activiteit die ze op haar eigen manier mag invullen. Op de achterzijde een ondersteunende affirmatie. Deze positieve zin helpt haar om het zelfvertrouwen (tijdens de activiteit) te vergroten. Bewust in het goud gedrukt, om te laten zien dat tijd voor jezelf vrijmaken goud waard is. Hierdoor is ze veel beter in staat alles uit zichzelf én het leven te halen.
Bestel het kaartendeck bij De Handcoach

Verras haar met een Ayurvedische coaching sessie

Tijdens een Ayurvedische coaching sessie, kan jouw moeder kennismaken met de basis van ayurveda. In een intakegesprek zullen er vragen gesteld worden over de huidige gezondheidstoestand, eet- en levensstijlgewoonten en stukje achtergrond en familie. Op basis hiervan wordt een behandelplan ontwikkeld om meer in balans te komen. Hieruit volgen tips en adviezen op het gebied van voeding en leefstijl.
Dit is een moederdag cadeau waar jouw moeder nog jaren plezier van gaat hebben.
Bekijk meer info op de website van Tripti

See Also
boeken

Laat haar kennismaken met mediteren

Mediteren kent vele voordelen. Wij zijn er dan ook groot voorstander van om dit regelmatig te doen. Is jouw moeder ook iemand die altijd druk is? Het lastig vindt om los te laten? Moeite heeft om even niks te doen? Dan gaat ze hier zeker baat bij hebben. Meditatie geeft echt een boost aan je persoonlijke ontwikkeling. Je hebt door het hele land trainingen en vele worden nu online aangeboden. Tijdens een aantal weken kan jouw moeder de basis van het mediteren leren en zal ze snel ontdekken wat dit voor haar kan doen.

Scroll To Top