Over Miss Modern

Een gelukkig, succesvol én gezond leven

Miss Modern is er voor vrouwen die alles uit zichzelf én het leven willen halen. Het begon in 2019 met Miss Modern Magazine. Een online magazine boordevol tips en inspiratie over alles wat de moderne vrouw bezighoudt. Door de vele persoonlijke hulpvragen werd er snel besloten het groter aan te pakken. Alleen een magazine was niet meer genoeg en de nieuwe missie werd bepaald: Vrouwen helpen naar een gelukkig, succesvol én gezond leven!

De basis is balans creëren tussen lichaam, geest & voeding. Dit gebeurt door middel van Mindset training (NLP) en Mindful leven (Ayurvedische leefstijl). In deze succesformule komt het wetenschappelijke samen met het alternatieve, zonder zweverig te worden. Deze perfecte combinatie heeft al vele vrouwen geholpen en wie weet ben jij de volgende?

Miss Modern

Eigenaar van Miss Modern

“Hoe doe je dit toch allemaal?” en “Hoe houd je dit toch allemaal vol?” Vragen die ik heel geregeld krijg en waar maar één antwoord juist is: BALANS

Ik ben Karine, 36 jaar en durf mezelf met trots Miss Modern te noemen. Ik heb er altijd naar gestreefd om het beste uit mezelf te halen en optimaal te genieten van het leven.

Is mijn leven perfect? Nee! Ik werk keihard, ben niet gezegend met een ‘ik kan alles eten lichaam’, dus moet regelmatig iets laten qua eten en mijn liefdesleven ging tot mijn 35e niet over rozen. Maar ben ik gelukkig? Ja! Want het hoeft allemaal niet perfect te zijn.

Hoe ik dit allemaal doe en volhoud? Door de juiste MINDSET en voldoende SELFCARE. En ik help jou heel graag om op jouw manier alles uit jezelf én het leven te halen. Ben jij er klaar voor?

Neem contact op