Now Reading
Zó overleeft jouw relatie een quarantaine

Zó overleeft jouw relatie een quarantaine

quarantaine

We zitten deze dagen véél meer binnen dan we gewend zijn en kunnen minder makkelijk de deur uit. Dat is natuurlijk een stuk gezelliger als je samenwoont met je partner en niet alleen thuis hoeft te blijven! Hoe zorg je ervoor dat je elkaar de tent niet uit vecht en jouw relatie een quarantaine overleeft?

Wees eerlijk tegen elkaar

Vind jij het irritant dat je lover iedere keer de muziek te hard zet terwijl jij thuis moet werken? Geef het dan direct aan! Wanneer je het te lang voor je houdt, hopen de frustraties zich alleen maar op en kan ieder klein dingetje héél groot worden. Waarschijnlijk heeft je partner het zelf niet eens door!

Blijf je vriendinnen ‘zien’

Je vriendinnen zijn super belangrijk, met hen klets je toch echt over andere dingen dan met je partner. Er zijn veel mogelijkheden om op afstand contact te houden, juist nu zijn er veel toffe apps om ervoor te zorgen dat je toch een gezellige avond kan hebben. Zo is de app Houseparty een goed voorbeeld om een feestje in je eigen huis te bouwen: een combinatie tussen videobellen én games. Dus schenk een lekker wijntje voor jezelf in en geniet van een avondje met vriendinnen.

Date-nights in quarantaine

Daten kun je ook binnenshuis doen! Maar er een speciale avond van, zodat niet iedere dag hetzelfde is. Een aantal tips om een echte date-sfeer te creëren:

  • Maak het huis romantisch door kaarsjes aan te steken
  • Kook samen een restaurant waardig diner
  • Dek de tafel mooi en schenk een lekker glaasje wijn in
  • Doe wat extra moeite voor je looks
  • Leg je telefoons weg – dit is een moment voor jullie tweeën

Ben je vrijgezel? Ook dan kun je in deze tijd daten. Lees hier onze tips.

See Also
verjaardagscadeau

Zorg dat je toch tijd voor jezelf inbouwt

Ook als je op elkaars lip zit, kun je tijd voor jezelf hebben. Zet lekker een film op die jíj leuk vindt, maar kijk deze vanaf je laptop met je oortjes in. Of pamper jezelf met een uitgebreide douche of bad en smeer jezelf lekker in met heerlijke crèmes en maskertjes.

Sexy-time in quarantaine!

Samen een een huis opgesloten zitten biedt ook veel kansen natuurlijk. Dit is het perfecte moment om te experimenteren in bed. Nu heb je de tijd en zit je niet vast aan jullie drukke schema’s. Probeer nieuwe standjes, praat over wat je lekker vindt en geniet!

Scroll To Top