Now Reading
Winter trends: deze zes must haves mogen niet missen in jouw garderobe

Winter trends: deze zes must haves mogen niet missen in jouw garderobe

De winter, niet het leukste seizoen qua weer. Maar toch biedt de winter ook voordelen. Het is namelijk tijd om te shoppen! Met deze winter trends is jouw garderobe helemaal up do date.

Winter trends #1: Schoudervullingen

Ja hoor, het mag weer. Back from the ‘80’s, de schoudervullingen. Wij houden ervan, hoe groter hoe beter. Let op mannen, wij vrouwen komen eraan, dus maak maar ruimte.

Shine bright like a diamond

Team sparkle, wees alert. Want glitters gaan het helemaal maken. Wacht niet tot de Kerst of Oud en Nieuw. Glitters mogen namelijk altijd en overal deze winter.

These boots are made for walking

Laarsjes zijn eigenlijk altijd in en dit jaar maken we plaats voor de motor boots. Stoer, maar zeker vrouwelijk en sexy. Wij vrouwen worden hier natuurlijk heel blij van. Leuk hoor die killer heels, maar dit loopt een stuk lekkerder.

Winter trends #4: dierenprints

Eigenlijk kunnen we het bijna geen trend meer noemen, want ook tijdens de festivals was het een grote dierenparade. Tijdens deze winter zien we vooral slangenleer terug op schoenen. Op kleding wordt met name het luipaard printje enorm populair. Gevaar hiervan is dat het soms wat ordinair kan worden. Let dus goed op hoe je dit combineert.

See Also
skincare routine

Cowgirls

Ik noem het zelf altijd de Ibiza hippie look. Te herkennen aan veel suède en franjes. Ook de cowboylaarzen mogen de kast weer uit. Deze trend hebben we een paar jaar geleden ook gehad, dus met een beetje mazzel heb je nog een mooi paar in je kast staan.

Black is the new black

Dit is mijn favoriet uit het lijstje winter trends, aangezien ongeveer ⅔ van mijn kast zwart is. Zwart is namelijk altijd goed en makkelijk te combineren. Met mooie sieraden, een sjaal of top kun je elke kleur aanbrengen die je wilt. Met name zwart leer zie je deze winter veel terug. Super vrouwelijk en sexy.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top