Werk

We zijn er ongeveer een kwart van de week mee bezig. Voor ongeveer 45 jaar van ons leven: werk. Voor de één betekent dit een eigen bedrijf met 100 werknemers in dienst en winst van 1 miljoen per jaar. Voor de ander betekent het dat je iets doet waar je elke dag kunt bijleren. Voor weer een ander is het belangrijk om elk jaar een stap te maken, zowel in functie als financieel.

Hoe jij je werk route ook uitstippelt, we lopen allemaal tegen zaken aan. We zijn allemaal op zoek naar bepaalde antwoorden en de één vindt ze sneller dan de ander.

Wij helpen je graag om alles uit je werk te halen, welke ambities of dromen je ook hebt.

Ondernemen

Steeds meer jonge, ambitieuze vrouwen kiezen ervoor om te gaan ondernemen. O.a. de vrijheid en het hoge zzp tarief maken dit erg interessant. En eerlijk is eerlijk, dit klinkt toch ook ideaal? En de markt leent zich er op dit moment heel goed voor.
Toch heeft het ondernemerschap een keerzijde en is het zeker niet voor iedereen weggelegd. Want kun jij de vrijheid wel aan als je alles zelf moet inplannen? En kun je wel afschakelen als je eigenlijk altijd bereikbaar wilt zijn? Welke eigenschappen moet je bezitten om een goede ondernemer te worden? Hoe bouw je een netwerk op? Welke financiële zaken komen er bij kijken? Wij delen graag onze tips en adviezen, want ondernemen kun je leren.

Werkgeluk

Werkgeluk; we zijn er allemaal naar op zoek, maar hoe is het te vinden? Werken we alleen voor het geld of is het mogelijk plezier te hebben in je werk? Weet je waar je naartoe wilt groeien, maar weet je nog niet hoe je daar moet komen? Is het verstandig om van je hobby je werk te maken? Wil je zoveel mogelijk routine in je werk of gaat dat juist ten koste van jouw creativiteit?
Lees onze tips en adviezen om met meer plezier naar je werk te gaan en het optimale werkgeluk te bereiken. Hierin gaat het over de 5 belangrijkste aspecten:  autonomie, persoonlijke groei, zingeving, relaties en vitaliteit.

Confronteren kun je leren