Bestellen en verzenden

Ik wil mijn bestelling graag als cadeau laten inpakken, kan dat?
Dat kan zeker. Geef tijdens het bestellen bij ‘Bestelnotities’ aan dat het om een kadootje gaat. Vermeld hierbij ook of het om een vrouw of man gaat en eventueel welke speciale gelegenheid indien ik hier rekening mee dien te houden.
Tevens kun je hier een persoonlijk berichtje typen welke wij handgeschreven op een kaartje in de box leggen.

Hoe kan ik betalen?
Met iDEAL. Het betalingssysteem is SSL-gecertificeerd waarmee veilig online winkelen wordt gewaarborgd.

Ik heb een kortingscode. Waar kan ik deze verzilveren?
Bij het afrekenen kun je de kortingscode invoeren. Boven ‘Jouw gegevens’ staat een balk met de tekst Heb je een kortingscode? Klik hier. Kortingscodes zijn niet geldig op afgeprijsde artikelen. Lukt het invoeren van de code niet? Laat het dan weten via een mailtje aan info@missmodern.nl en ik help je graag verder.

Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten zijn € 4,95 (NL) wanneer je producten bestelt onder de € 75,-. Bestel je voor € 75,- of meer? Dan trakteer ik jou op de verzendkosten!

Hoe snel ontvang ik mijn bestelling?
Wanneer je op maandag t/m zaterdag vóór 14.00 uur je bestelling plaatst, wordt deze binnen 3 werkdagen bij PostNL aangeboden. Meestal heb je je pakketje dan de volgende dag dat PostNL bezorgt in huis (NL).

Kan ik mijn geplaatste bestelling nog veranderen?
Zit er een fout in je adresgegevens of wil je graag een item meer/minder bestellen? Kan gebeuren. Stuur een mail aan info@missmodern.nl met de gewenste aanpassing, liefst zo snel mogelijk na het plaatsen van je bestelling, en dan pas ik je bestelling aan.

Ik wil de producten graag verkopen aan mijn eigen klanten, kan dat?
Wil je de boxen of losse producten gaan verkopen in jouw winkel of webshop? Leuk! We staan altijd open voor mooie samenwerkingen. Stuur een mail naar info@missmodern.nl en ik bespreek graag de mogelijkheden met je.

Ruilen en retourneren

Ik wil mijn product(en) graag ruilen. Kan dat?
Een of meerdere producten ruilen? Geen probleem. Stuur een mailtje naar info@missmodern.nl  en laat mij weten welk(e) item(s) je wilt ruilen. Via die weg stemmen we eventuele extra kosten of teruggave met je af. De voorwaarden zijn hetzelfde als de retourvoorwaarden. Zodra wij de retour hebben ontvangen, sturen we je zo snel mogelijk je gewenste product(en) toe.

Tot wanneer en hoe kan ik mijn aankoop retourneren en wat zijn de voorwaarden?
Je hebt 14 dagen de tijd om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Stuur een mail met je retouraanmelding zodat ik weet dat jouw pakketje eraan komt. Vermeld hierin je naam, adres en factuurnummer. Als je mij wilt laten weten waarom je het product retour wilt sturen, hoor ik dat natuurlijk graag.

Het retouradres:
Miss Modern
Leenderweg 221
5643AH Eindhoven

Voorwaarden voor retourneren:
⋆ De items zijn niet gebruikt of geopend
⋆ Er is niet geprobeerd een eventueel gebrek te herstellen
⋆ Indien redelijkerwijs mogelijk het artikel in de originele verpakking retour sturen
⋆ Het verzendrisico en de kosten van het retourneren zijn voor de koper
⋆ Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden niet aangenomen
⋆ Product- en/of leverfouten dienen binnen 14 dagen na levering met omschrijving aan gemeld te worden.

Indien niet aan onze retourvoorwaarden is voldaan, behoud ik mij het recht om zendingen terug te sturen en jou de verzendkosten in rekening te brengen.