Now Reading
Op zoek naar een origineel verjaardagscadeau? Dit zijn onze tips!

Op zoek naar een origineel verjaardagscadeau? Dit zijn onze tips!

verjaardagscadeau

Een verjaardagscadeau uitkiezen: voor de een feestje, voor de ander een hele uitdaging. Want wat als de jarige het cadeau helemaal niet leuk vindt? Wij helpen je op weg met cadeaus die áltijd goed zijn!

Verzamel lieve berichten en maak een persoonlijk verjaardagscadeau

In deze tijd is het niet altijd even makkelijk om een verjaardag te vieren met meerdere mensen. Op 1,5 meter is het een stuk moeilijker plannen. Wie nodig je wel uit en wie niet? Iedere jarige loopt daar op dit moment tegenaan. Verzamel daarom lieve berichtjes van familie en vrienden van de jarige en maak dát jouw verjaardagscadeau. Laat iedereen bijvoorbeeld een filmpje opnemen en monteer dit in één video. Een lach op het gezicht van de jarige gegarandeerd.

Iets om mee te proosten

Met een verjaardagscadeau om (samen) mee te proosten zit je altijd goed! Je weet vast wel waar de jarige van houdt; een lekker wijntje, speciaalbier of lekkere likeurtjes. Pas wel op dat het niet te ‘standaard’ is, je wilt natuurlijk wel een origineel cadeau geven. Ga dus niet voor de standaard fles wijn uit de lokale supermarkt, maar geef het cadeau een persoonlijk tintje en maak het speciaal. Denk bijvoorbeeld aan een thuisproeverij met sterke drank voor je pa of een fles bubbels met jullie favoriete foto voor je best friend.

Maak zelf vouchers als verjaardagscadeau

Ben jij een beetje creatief? Ga dan zelf aan de slag met het maken van een cadeau! Een heel leuk idee is het maken van een boekje met vouchers die de jarige later in kan wisselen. Het leuke hieraan is, is dat je de vouchers heel persoonlijk kunt maken en het zo groot of klein als je wilt. Voor inspiratie, kijk zeker eens op Pinterest. Een aantal leuke ideeën:

  • Voor je lover: een ontbijt op bed, massage of romantisch dagje
  • Voor je best friend: een dagje sauna, ladies night in de bios of een koffiedate
  • Voor je broertje: een keer ‘s nachts ophalen uit de kroeg, samen bowlen of een biertje op het terras

Organiseer een picknick

Hoe leuk is het om iemand te verrassen met een gezellige picknick om de birthday van diegene te vieren?! Een picknick is natuurlijk altijd top, maar hoe maak je van een gewone picknick een échte verjaardagspicknick? Zorg in ieder geval voor feestelijke aankleding zoals kleurrijke servetjes, een vrolijk (tafel)kleed en mooi servies. Maak (of haal) daarnaast lekkere hapjes en een lekker wijntje of bubbels in huis. Om het echt als een verjaardag te laten voelen, mag een taart natuurlijk niet ontbreken. De taart kun je laten bezorgen bij de jarige of lekker oppeuzelen bij de picknick. Kaarsjes erop en klaar!

See Also
Waarom jij nog steeds vrijgezel bent

Stuur een persoonlijk kaartje

Een kaartje, het hoort toch echt bij een verjaardag. Al geef je een ander cadeau, vaak gaat dit gepaard met een kaart. Ben jij iemand die een stapel kaarten in de la heeft liggen en bij iedere verjaardag de bovenste van de stapel pakt en daar gefeliciteerd op schrijft? Niet meer doen! Zeker in deze tijd waar je elkaar misschien wat minder vaak ziet, geeft een kaart juist het persoonlijke tintje aan je verjaardagswens of -cadeau. Het leukste is om je kaart te customizen met tekst en foto’s. Er zijn altijd wel een paar kaarten die de jarige na de verjaardag niet weg durft te gooien en een jaar later nóg op de kast staan, daar zit jouw kaart dan bij. En dat wil je!

Fun fact: Je hebt misschien weleens gemerkt dat je het in september vaak drukker hebt met verjaardagen. Dat is helemaal niet gek, september is namelijk de maand waarin de meeste Nederlanders jarig zijn!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top