Now Reading
Valentijnsdag: 6 opties om jouw partner te verrassen

Valentijnsdag: 6 opties om jouw partner te verrassen

Valentijnsdag

Deze week is het weer zo ver, Valentijnsdag. Sommigen van ons vinden het een commerciële dag en doen er niet aan mee. Anderen vinden het juist een mooie gelegenheid om er samen een mooie dag van te maken. Voor deze groep hebben we de leukste dingen om te doen op een rijtje gezet.

En ben je single op Valentijnsdag? Lees dan onze blog: Single op Valentijnsdag? 5 dingen die je kunt doen om hier een topdag van te maken.

Herbeleef jullie eerste date tijdens Valentijnsdag

Misschien is het al jaren geleden, of juist nog heel pril. Maar hoe leuk is het om de dag waar het allemaal begon te herbeleven. Dit is natuurlijk niet altijd even makkelijk, maar je kunt altijd in de buurt komen. Heb je elkaar bijvoorbeeld ontmoet tijdens een vakantie in Thailand? Breng de Thaise sferen gewoon in huis. Steek wat wierook aan, maak een playlist van muziek die jullie toen veel luisterden. Sloof je uit in de keuken voor een heerlijke curry en zet de mooie zonsondergang gewoon als als screensaver op je tv. Deze Valentijnsdag vergeten jullie nooit meer.

Ga naar de dierentuin

Dit is niet perse een uitje wat je alleen op Valentijnsdag kunt doen, maar is wel altijd leuk. Hand in hand wandelen en langs de dieren lopen. Doordat je hier niet super actief bezig bent, heb je echt quality time en kun je weer eens goede gesprekken voeren. Hou je ervan om samen te lachen? Dan is de Apenheul altijd een goed idee. 

Ga naar een arcade hal

Deze Valentijnsdag tip is vooral voor mensen die ervan houden om samen veel te lachen en een beetje gek te doen. Het leuke van spelletjes is dat je er weddenschappen aan vast kunt hangen. Dus misschien ga je niet alleen met en gewonnen grote beer naar huis, maar heb je ook een massage, een etentje en 2 weken tv control verdiend. 

Bezoek een wellness centre

Kom helemaal tot rust en laat je lekker verwennen. Boek een relax massage of bezoek een van de opgietingen. Je maakt de dag helemaal compleet als je lekker blijft dineren en een hotelkamer boekt. Reken maar dat jullie helemaal ontspannen terugkomen.

Uitwaaien op het strand

Wandelen op het strand doet je altijd goed. Ook hier heb je alle tijd om goed bij te praten en wat diepere gesprekken te voeren. Door de frisse lucht komen jullie helemaal bij. Het is natuurlijk nog geen zomer, dus na een lange wandeling kun je wat afgekoeld zijn. Wat is er lekkerder dan een strandtent in te duiken en met een kop thee naast de openhaard op de bank te ploffen.

See Also
Waarom jij nog steeds vrijgezel bent

Gebruik Valentijnsdag om je seksleven een boost te geven

Speel bijvoorbeeld strippoker, reken maar dat je partner hier opgewonden van wordt. Of Nooki Toy, in the mood for love. Dit pakket bestaat uit actiekaarten die jullie de speciale momenten laat herbeleven. Die tijd van het gebaar, de aanraking en die eerste zoen. Maar er zit ook genoeg in om nieuwe momenten te beleven.

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top