Now Reading
Valentijnsdag en single? 5 opties om hier een topdag van te maken

Valentijnsdag en single? 5 opties om hier een topdag van te maken

Valentijnsdag

Heel leuk hoor al die blogs over Valentijnsdag en tips voor uitjes. Maar jij bent single. Toch kun jij ook van deze dag gewoon een feestje maken en jezelf in het zonnetje zetten. Hierbij onze tips voor Valentijnsdag wanneer je single bent.

Gebruik Valentijnsdag als excuus om voor jezelf een kadootje te kopen

Valentijnsdag is de dag dat je een kado voor jezelf kunt kopen, zonder je schuldig te voelen. Dus koop lekker die paar laarzen waar je al weken elke dag langsloopt. Of verwen jezelf lekker met een uitgebreid bezoekje aan de schoonheidsspecialiste of kapper. 

Waardeer eens extra de voordelen van single zijn

Tuurlijk klinkt het heel leuk, al die stelletjes die met elkaar Valentijnsdag kunnen doorbrengen. Maar besef je je wel goed genoeg hoe fijn het is om juist deze dag single te zijn? Je hoeft je namelijk helemaal niet druk te maken over of je wel of geen kadootjes moet kopen. En wat als hij niks koopt en jij erop gerekend had? Alleen maar verwachtingen en teleurstellingen.  Daar heb jij geen last van!

Organiseer een anti Valentijnsdag feestje

Je bent echt niet de enige die een hekel heeft aan Valentijnsdag. Dus verzamel al je vriendinnen op een anti avondje. Gezellig met vrouwen films, lekkere hapjes en vrouwenpraat. Reken maar dat jouw avond leuker is dan die van veel stelletjes.

See Also
afstandelijk

Ga op stap

Juist omdat alle stelletjes deze dag samen doorbrengen, is dit de kans om vrijgezellen te spotten. Alle mannen die in de kroeg zijn, hebben waarschijnlijk geen vriendin thuis zitten. De kroeg is dus een verzameling van vrijgezelle mannen en jij hebt ze voor het uitkiezen. Bekijk hier een overzicht van alle feestjes.

Bied je aan aan als babysitter

Voor je vrienden met kinderen is het natuurlijk heerlijk als ze een avondje op pad kunnen zonder de kids. Jij speelt je op als held en kunt de hele avond lekker spelen. Ze zullen je dankbaar zijn en staan direct bij je in het krijt. Mag jij zelf bepalen hoe ze deze schuld bij je inlossen. 

Ben jij niet single en zoek je nog inspiratie om iets leuks met je lover te doen? Wij geven je de beste tips!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top