Now Reading
Met deze tips zie je er ook nu verzorgd uit

Met deze tips zie je er ook nu verzorgd uit

verzorgd

We zitten veel binnen en dan is de verleiding groot om de hele dag in je pyjama te blijven zitten. Wij van de redactie herkennen het ook, maar merken ook dat je je aan het einde van de dag een beetje futloos gaat voelen. En als je moet video-chatten met collega’s ziet dat er ook niet zo verzorgd uit.

Jezelf opdoffen is natuurlijk nergens voor nodig, voor dat ene rondje die je gaat lopen of die ene keer in de week dat je naar de supermarkt gaat. Toch is het ook wel lekker om er verzorgd uit te zien, daardoor voel je je vanzelf wat fitter, zelfverzekerder en positiever.

Geef je huid een break

Geef je huid wat extra liefde! Dit is hét moment om je huid een pauze te geven van make-up, dus grijp die kans aan! Geef je huid wat extra aandacht door het goed te reinigen en verwen jezelf met maskertjes, olies en crèmepjes. Door de natuurlijke glow van je huid zie je er vanzelf verzorgd uit!

Ga voor een comfy outfit die ook fashionable is

Een comfy outfit hoeft niet je pyjamabroek met hartjes te zijn! (al mag dat ook écht weleens) Er zijn heel veel comfy outfits die óók fashionable zijn. Allegra Shaw maakte een ‘isolation outfits’ inspiratie video, zie hieronder.

See Also

Douche in de ochtend

Als je in de ochtend doucht, begin je meteen fris aan je dag en zie je er direct verzorgd uit. Al is het even een korte douche om lekker wakker te worden – het maakt al het verschil! Nog beter: neem een koude douche. Daar wordt je pas écht wakker van en het is nog gezond ook.

Neem op tijd een frisse neus

Buitenlucht en vitamine D doet wonderen voor je gemoedstoestand, maar ook voor hoe je eruit ziet. Het is natuurlijk altijd fijn als je wat kleur op je gezicht hebt, of het nu blosjes zijn van de frisse lucht of een kleurtje van de zon. Vitamine D zorgt voor betere spieren en een hogere weerstand, maar men zegt ook dat je haar er sneller van gaat groeien.

Scroll To Top