Now Reading
We mogen weer: dit zijn de leukste terrassen van Eindhoven

We mogen weer: dit zijn de leukste terrassen van Eindhoven

terrassen

Het zonnetje schijnt, we mogen onze vrienden en familie weer zien én de horeca is weer open. Dit snakt naar het pakken van een terrasje! Tijd om weer lekker drankjes te doen en mensen te kijken. Wist jij dat Miss Modern opgericht is in het Brabantse Eindhoven? Wij zijn gek op deze stad en vertellen je graag meer over wat het allemaal te bieden heeft. Dit zijn volgens ons de leukste terrassen van Eindhoven!

De stadstuin van Berlage Kitchen & Bar

Van de voorkant zul je het misschien niet verwachten, maar Berlage heeft een hele mooie stadstuin! Een verborgen pareltje. Er is lekker veel schaduw én zon, loungebanken en heerlijke drankjes. Aanrader dus!

Borrelen bij Radegast 040

Radegast is was vorig jaar pas nét geopend toen de horeca dicht moest, dus we hebben nog niet de kans gehad het uit te proberen. Bij de vorige poging zat het terras al vol – dat is een héél goed teken. Radegast zit aan het hernieuwde Clausplein, een heerlijk parkje. Wij gaan in ieder geval snel de grote selectie aan (speciaal)bieren proeven.

Terrassen bij Victoria

Het restaurant Victoria is te vinden aan het Victoriapark. Het mooie aan dit park is dat het perfect is qua ligging om lekker veel zon te pakken. Waar je op veel plekken in de stad aan het eind van de dag veel schaduw hebt, is dit hier niet zo. Bij Victoria kun je heerlijke drankjes bestellen en ze hebben heerlijke gerechten met verse ingrediënten op de kaart staan.

Down Town Gourmet Market

Als je een plekje kunt bemachtigen, is Down Town Gourmet Market in het centrum een toffe plek om je dag door te brengen. Omdat je bij verschillende eettentjes in de foodhal eten kunt bestellen, is er voor ieder wat wils. Ook voor vegetarische en vegan gerechten zit je hier goed. Je zit er heel gezellig en kunt veel mensen kijken – het is er namelijk altijd druk.

De Vooruitgang – typisch terrassen

De Vooruitgang (en overige restaurants op de Markt) is precies waar je aan denkt bij het woord ‘terrassen’. Door de slimme opstelling zit je perfect om mensen te kijken en geloof ons als we je vertellen dat er op de markt véél te kijken is. De Vooruitgang is een van de tofste plekken op de Markt en je zit lekker warm onder de overkapping.

See Also

Festivalsfeer bij het Ketelhuis

Het Ketelhuis op Strijp is waar je wilt zijn. Strijp is het industriële gedeelte van Eindhoven, het gebouw stamt dan ook uit 1929. Er hangt een fijn festivalsfeertje, zodat je dat niet helemaal hoeft te missen. Ga ook zeker een hapje eten, bij het Ketelhuis wordt er met lokale producten gewerkt en het eten is super.

Tijd om te terrassen!

En? Waar in Eindhoven ga jij terrassen? Laat het ons weten!
Lees ook onze tips voor de leukste terrassen in Amsterdam en Rotterdam

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top