Now Reading
Sportvasten dag 8

Sportvasten dag 8

Sportvasten dag 8

Sportvasten en carnaval. Is dat een goede combi?

Sportvasten dag 8: ontbijt

Vandaag is het zaterdag, lekker uitslapen. Wanneer je in Eindhoven woont, gaat natuurlijk iedereen carnavallen. Ik heb lang zitten twijfelen. Maar bij carnaval hoort lekker snacken en drinken. Wanneer je dit niet kunt doen, kun je het beter overslaan.

Ik werd wakker met 0 motivatie, dus ik wist dat dit echt een dip dagje ging worden. Om een uur of 10 mezelf uit bed gesleept en verplaatst naar de bank met een bakje yoghurt met fruit.

Lunch

Voor de lunch wederom een salade en pistache. Gelukkig houd ik wel echt van die nootjes, die hier kan ik bijna geen genoeg van krijgen.  

Sportvasten dag 8: sporten

Mijn kuiten zaten nog steeds een beetje vast, dus ik wilde niet gaan rennen of op de crosstrainer staan. Heb een YouTube kanaal gezocht en thuis een cardio boxing lesjes gedaan. Was best lekker en pittig voor mijn bovenbenen. Ik was vandaag op hetzelfde gewicht blijven steken, dus heb alles gegeven.

Avondeten

Ik ging bij mijn buddy eten en zij had allemaal lekkere groenten bereid. Samen met mijn vega burger was het een prima maaltijd. Ik had zelfs moeite om het helemaal op te krijgen.

See Also
kitchari

Hierna hadden we een verjaardag. Dit was de eerste keer dat we echt geconfronteerd werden met allemaal lekker eten om ons heen. De taart kon ik prima laten staan, maar die bakjes chips hebben me de hele avond staan aan te kijken. Rond 21 uur had ik ook echt honger, dus 2 stukjes komkommer gepakt. Uiteindelijk toch ook voor de bijl gegaan en een paar chipjes gepakt. Probeerde het voor mezelf nog te verantwoorden dat ik 1 stuk fruit minder had gehad en minder vega burger. Daarnaast 30 minuten gefietst. Maar ik voelde me achteraf wel een beetje schuldig. Aan de andere kant waren het er maar een paar en zou ik die na het sportvasten ook gewoon doen.  

Totale calorie inname: 909
Totaal verbrand: 2135
Gewicht: 59,7
Buikomvang: 85,5 cm

Lees ook het verlag van de andere dagen:
Vandaag gaat het echt beginnen: dag 1
Hoofdpijn, sapjes preppen & samen sporten: dag 2
Alleen maar vloeibaar voedsel: dag 3
Honger, honger, honger: dag 4
De zwaarste dag: dag 5
Eindelijk, de laatste vastendag: dag 6
Yes, ik mag weer eten: dag 7

Of lees meer informatie op de website van Fittergy sportvasten.

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top