Now Reading
Sportvasten dag 7

Sportvasten dag 7

sportvasten dag 7

Yes, ik mag weer eten. Ok het is niet super veel, maar na alle sapjes ben ik hier al super blij mee.

Sportvasten dag 7: ontbijt

Voor het ontbijt mag ik 2 stuks fruit. Ik heb niet echt honger, maar wil wel weer in mijn normale ritme komen, dus besluit om 10 uur een mandarijn en appel te eten. Heerlijk, weer even kauwen.

Lunch

Voor de lunch had ik een salade bereid. 50 gram sla, met 10 olijven 2 tomaten en wat olijfolie. Het stelt niet veel voor, maar ik genoot er wel van. En na de lunch mocht ik ook nog 30 gram gepelde pistache noten. Deze heb ik naast mijn laptop gezet en steeds 1 gepakt. Uiteindelijk bijna 2 uur met het kleine bakje gedaan.  

Avondeten

Het avondeten had ik om 6 uur helemaal op. Dit beloofde een lange avond te worden. Gelukkig had ik nog een aardbeien juice, dus hier ben ik rond 8 aan begonnen toen ik honger kreeg. Inmiddels ben ik wel echt klaar met deze juice, want het is niet heel lekker.

Sportvasten dag 7: sporten

Vlak na het avondeten ben ik direct gaan sporten. Eigenlijk omdat ik dacht dat ik dan 3 uur later weer pistache nootjes mocht. Helaas kwam ik er later achter, dat dit niet zo was. Beetje teleurstellend.
Mijn kuiten zaten helemaal vast en doordat ik amper kon lopen had ik niet veel keus qua cardio. Ik heb mijn thermosfles gevuld met rijst om er een Xcore van te maken. Tijdens deze les, die ik wederom thuis deed, gebruik je vooral je arm- en buikspieren.

De coach gaf aan dat vermoeidheid niet gek is in de opbouwdagen. Dit komt doordat je lichaam weer moet wennen aan het eten. Ik had hier gelukkig geen last van. Wel was mijn hele motivatie ineens weg. Ik had de switch al gemaakt, wat was het nut van die laatste 4 dagen? Kon ik niet gewoon weer normaal eten? Maar ik begrijp heus wel dat je lichaam weer moet wennen, dus heb me braaf aan het dieet gehouden. Nu het weekend in, iedereen gaat carnavallen. Sluit ik aan of sla ik een jaartje over?

See Also
detox

Totale calorie inname: 600
Totaal verbrand: 2156
Gewicht: 59,7
Buikomvang: 85,5 cm

Lees ook het verlag van de andere dagen:
Vandaag gaat het echt beginnen: dag 1
Hoofdpijn, sapjes preppen & samen sporten: dag 2
Alleen maar vloeibaar voedsel: dag 3
Honger, honger, honger: dag 4
De zwaarste dag: dag 5
Eindelijk, de laatste vastendag: dag 6

Of lees meer informatie op de website van Fittergy sportvasten.

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top