Now Reading
Sportvasten dag 5

Sportvasten dag 5

Sportvasten dag 5

Vandaag zou dé dag moeten zijn. De zwaarste, maar ook degene waarop de meeste mensen de switch maken. Maar heb ik dit ook gedaan?

Sportvasten dag 5: ontbijt

Ik moest vandaag in Amsterdam werken, maar omdat de eerste meeting pas later begon, kon ik wat langer uitslapen. Besloten om naar het station te lopen, bijna 30 minuten. Ik merk dat frisse buitenlicht me wel goed doet. Ik voel me buiten minder duizelig en ook minder last van honger. Mijn ontbijt en lunch meegenomen in de trein en weer geprobeerd om zo lang mogelijk te wachten.

Lunch

Eigenlijk heb ik het ontbijt overgeslagen en ben ik pas om 1 uur begonnen met mijn perensapje. Vroeger was ik altijd blij als ik bij dit bureau in Amsterdam kon werken, omdat ze super veel keus hebben voor een lekkere lunch. Nu zat ik helaas in een meeting waar iedereen tosti’s wegwerkte, terwijl ik af en toe aan mijn sapje nipte. Het medeleven van iedereen was wel fijn 😉
De meeting liep uit tot 15 uur en toen besefte ik dat mijn ontbijt en lunch in 1 glaasje zaten en ik beiden op had.

Sportvasten dag 5: sporten

Vandaag al om 17 uur afgesproken om te sporten. Dit betekent wel dat het plannen is met het avondsapje. Na het sporten mag je namelijk 3 uur niets hebben, omdat je dan op de strips moet plassen. We kiezen wederom voor de crosstrainer, omdat we hier het beste op de goede hartslag kunnen trainen.

Omdat ik vanavond de switch moet maken, ben ik een beetje nerveus geworden. Ik zag gisteren nog helemaal geen verschil. Mijn buddy zit daarentegen al op de 3e kleur van de zes. We sporten en eten precies hetzelfde. Dit geeft maar weer aan dat elk lichaam anders reageert.

Ondanks dat de coach aangaf dat ik me geen zorgen hoefde te maken, deed ik dit wel. Ik heb dus 10 minuten extra cardio gedaan. Ook omdat ik eigenlijk pas na 30 minuten goed op hartslag zat. De eerste paar minuten bleef ik hangen op 90. Daarna schoot die omhoog naar 160 en kreeg hem niet naar beneden. Meer dan 40 minuten trainen kreeg ik er niet uit. Mijn benen voelde super zwaar aan.

Avondeten

Om half 9 mocht ik pas weer mijn sapje. Dit moment duurde wel lang, want had na het sporten alweer honger. Ik was ook super moe en ben op de bank in slaap gevallen. Na een uurtje werd ik wakker en toen mocht ik al bijna eten. Eerst nog even plassen om te zien welke kleur de strip kleurde. De 3e kleur van de zes. Dit betekent dat ik de switch heb gemaakt!

See Also
ayurveda voeding

Totale calorie inname: 92
Totaal verbrand: 2475
Gewicht: 60,2 kg
Buikomvang: 86,5 cm

Lees ook het verlag van de andere dagen:
Vandaag gaat het echt beginnen: dag 1
Hoofdpijn, sapjes preppen & samen sporten: dag 2
Alleen maar vloeibaar voedsel: dag 3
Honger, honger, honger: dag 4

Of lees meer informatie op de website van Fittergy sportvasten.

View Comment (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top