Now Reading
Sportvasten dag 4

Sportvasten dag 4

sportvasten dag 4

De eerste vastendag. Honger, honger, honger. En overal ruik ik lekker eten, wat het zeker niet makkelijker maakt. Hou ik dit wel vol?

Sportvasten dag 4: ontbijt

Ik heb het ontbijt, een vruchtensapje, uit kunnen stellen tot 10 uur. Ik had hem toen ook echt wel nodig. De aardbeien juice heb ik verdeeld over 2 uur, zodat ik eigenlijk tot aan de lunch niet echt honger had. De ochtend had ik in ieder geval weer prima overleefd.

Lunch

Tijdens lunchtijd zat ik in een meeting waar iedereen om me heen met lekkere salades en soepjes zat. Ik nam af en toe een slokje van mijn aminozuren sapje. Gelukkig vult deze nog een beetje, dus het okay. Naast wat geluiden uit mijn buik, heb ik alle meetings overleefd.
De honger bleef wel echt aanhouden, dus om 14 uur nam ik mijn lunch sapje.

Avondeten

Om 18 uur zou ik gaan sporten, dus gelukkig zat er niet heel veel tijd tussen de lunch en het avondsapje. Deze heb ik vlak voor de sportles naar binnen gegooid, in de hoop dat ik door de les zou komen. De aardbeien juice bewaarde ik tot na het sporten, want ik verwachtte het dan wel nodig te hebben.

Sportvasten dag 4: sporten

Vandaag stond onze paalfitness cursus op de planning. Eigenlijk is het beter om cardio te doen, maar het zijn maar 5 lessen, dus we wilden deze niet missen. De les duurt een uur en begint met een warming-up van 15 minuten, waardoor we redelijk in de buurt van de gewenste hartslag van 125 kwamen. Tijdens de oefeningen zakte deze wel naar de 100. Het gaat ook meer om kracht, wat eigenlijk niet mag tijdens de 10 daagse sportvasten kuur. Hopelijk gaat dit geen invloed hebben op de switch. We hadden echt geen energie meer om na de les nog 30 minuten cardio te doen.

De hele avond heb ik wel last gehouden van de honger. Niet zo gek natuurlijk als je nog geen 100 calorie├źn binnen krijgt! Hopelijk betekent het dat we richting de switch gaan. Inmiddels wel al 1.3 kg kwijt.

See Also
CBD

Totale calorie inname: 94
Totaal verbrand: 2387
Gewicht: 60,7 kg
Buikomvang: 87,5 cm

Lees ook het verlag van de andere dagen:
Dag 1
Dag 2
Dag 3

Of lees meer informatie op de website van Fittergy sportvasten.

View Comments (4)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top