Now Reading
Sportvasten dag 3

Sportvasten dag 3

sportvasten dag 3

Ik was eerlijk gezegd een beetje bang voor deze dag. Vandaag stond er alleen maar vloeibaar voedsel op het menu. Daarnaast moest ik werken, dus ging de wekker om half 7. Lees verder hoe sportvasten dag 3 verliep.

Sportvasten dag 3: ontbijt

Ik heb het ontbijt, een vruchtensapje, uit kunnen stellen tot 10 uur. Ik had hem toen ook echt wel nodig. De aardbeien juice heb ik verdeeld over 2 uur, zodat ik eigenlijk tot aan de lunch niet echt honger had. De ochtend had ik in ieder geval weer prima overleefd.

Lunch

Als lunch mocht ik 150 ml vruchtensap en 300 ml tomatensap. Ik heb alleen de vruchtensap genomen omdat ik de middag en het moment tot avondeten anders te lang vond duren. Ik voelde me goed, maar merkte wel dat ik wat minder gefocust was en ook niet heel veel zin had om gezellig te doen met collega’s.
De tomatensap nam ik rond half 4 en dit gaf echt even een boost. De vruchtensapjes zijn wel lekkerder, maar geven weinig voldoening.

Avondeten

Om 6 uur kwam ik thuis en ben ik direct gaan koken. Nja, koken. Ik heb wat tomaten met kruiden in de blender gedaan. Prima te eten, maar wederom een kleine portie.

Sportvasten dag 3: sporten

Wederom met mijn buddy gaan sporten, maar nu bij de sportschool om de hoek, dus dat scheelde 15 minuten fietsen. Ik voelde me eigenlijk best wel fit en de 30 minuten fietsen ging goed. Wel was het lastiger om de hartslag rond de 130 te houden. En na het fietsen, zijn we nog een paar minuten blijven zitten, want direct opstaan was niet slim. Tip: kijk ook niet in de felle lampen of naar de televisie in de sportschool. Bij elke keer knipperen zag ik vlekken en sterretjes.

Na het sporten mocht ik helaas niets meer eten. Maar gelukkig had ik een deel van de aardbeien juice bewaard, dus dit vulde nog een beetje. Rond 9 uur begon ik wel honger te krijgen, maar ik mocht niets meer. Heb dus een grote kop heet water gepakt en wat smintjes. Deze mag je trouwens de hele dag door eten. Vult niet heel erg, maar is wel even lekker.

See Also
CBD

Al met al is deze dag me enorm meegevallen. Wel had ik een beetje last van mijn maag, maar dat kan ook komen door het doosje smintjes dat ik over de dag heen naar binnen had gewerkt.
Helaas nog niet geswitch in kleur, maar ik maak me nog geen zorgen. Morgen begint het vasten pas, dus heb er alle vertrouwen in dat ik de switch ga maken.

Totale calorie inname: 200
Totaal verbrand: 2340
Gewicht: 61,2 kg
Buikomvang: 88 cm

Lees ook het verlag van de andere dagen:
Dag 1
Dag 2

View Comments (6)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top