Now Reading
Sportvasten dag 2

Sportvasten dag 2

sportvasten dag 2

Hoofdpijn, sapjes preppen en samen met mijn buddy sporten. Lees verder hoe dag 2 verliep.

Sportvasten dag 2: ontbijt

Ik heb het ontbijt zo lang mogelijk uitgesteld en verbaasde me er eigenlijk over dat ik helemaal nog geen honger had. Om 11 uur heb ik een kiwi gepakt, een sinaasappel en een glas verse grapefruitsap. De aardbeien juice met aminozuren heb ik aangelengd met 500 ml water, zodat ik er wat langer over kon doen. Als je het te snel drinkt, voelt het namelijk een beetje als pre-workout en gaan je vingers tintelen.  Opzich wel grappig om een keer te proberen

Lunch

Ik had om 3 uur afgesproken om te sporten, dus ging pas om 14 uur lunchen. Dit bestond uit 200 gram groenten, waar ik niet heel blij van werd. Met een flinke schep sambal en kruiden, was het best te doen.

Sportvasten dag 2: sporten

Ik ging vandaag samen met mijn sportvasten buddy trainen. Dit hield wel in dat ik naar een andere sportschool moest en 20 mintuten moest fietsen. Eigenlijk had ik mijn training dus al gehad, maar zo makkelijk wilde ik het mezelf niet maken. Samen trainen helpt wel, want door het kletsen zijn de 30 minuten snel voorbij. Ik heb wederom een crosstrainer gepakt, maar nu op een iets hogere hartslag, zo rond de 140. Het sporten ging eigenlijk prima, de grootste uitdaging was van de crosstrainer afstappen. Toen werd ik wel een beetje duizelig.

Na het sporten hebben we sapjes gemaakt voor de komende 2 dagen. We schrokken wel een beetje van de sapjes voor de eerste vastendag. Dit is namelijk maar 100 ml. Dus stelt echt niets voor.

Avondeten

Kreeg rond een uur of 6 wel echt hoofdpijn, maar ik mocht pas 3 uur na het sporten eten. Dit was 7 uur. Het avondeten bestond uit groenten met bouillon. Ik had er weer veel kruiden in gedaan, dus ik vond de soep best lekker. De hoofdpijn bleef helaas hangen en het tv kijken hielp daar niet bij. Ben dus lekker onder een hete douche gestapt. Daarna nog een half uur gemediteerd en toen lekker vroeg gaan slapen.

See Also
groente

Totale calorie inname: 550
Totaal verbrand: 2140
Gewicht: 62 kg
Buikomvang: 89 cm

Om mijn verbrande calorie├źn en hartslag te meten, gebruik ik trouwens mijn horloge. Ik ben heel blij met de Garmin Vivomove. Met name omdat deze er ook wat chiquer uitziet en niet zo sportief zoals de meeste sporthorloges.

Lees ook het verlag van de andere dagen:
Dag 1

View Comments (8)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top