Relaties & Seks

Relaties en seks, durf jij hier open over te praten?

Liefde en Seks

Krijg jij rode oortjes zodra er een seks grapje gemaakt wordt? Of ben jij juist degene die in geuren en kleuren vertelt over jouw laatste date? Ook als jouw vriendinnen het eigenlijk helemaal niet willen horen? Mannen lijken geen schaamte te kennen als het over dit onderwerp gaat. Bij vrouwen lijkt het soms toch nog een beetje taboe. Aangezien we het allemaal doen, kunnen we het er toch gewoon over hebben? Zonder schaamte bespreken wij alles rondom liefde en seks. We durven er misschien niet met iedereen over te praten. Maar het houdt ons wel allemaal bezig.

Relaties

Relaties kunnen heel mooi en bijzonder zijn. Tevens kun je er veel van leren. Het lastige is dat je relaties aangaat met verschillende mensen. Denk hierbij aan een liefdespartner, vrienden, familie of collega’s. Omdat iedereen anders is, is ook elke relatie anders. Het komt voor dat je geen idee hebt hoe je met iemand om moet gaan. Of dat je heel veel moet investeren om deze te onderhouden.

Maar ook afscheid nemen is niet altijd makkelijk. Soms kies je hier zelf voor, omdat je veel meer geeft dan je krijgt. Of omdat je simpelweg uit elkaar bent gegroeid.
Nog erger is het als je iemand moet verliezen, zonder dat je daar zelf invloed op hebt. Het leven gaat voor jou door, maar hoe verwerk je het verlies?

Wij delen graag onze tips en adviezen, maar ook onze blunders, zodat jij ervan kunt leren.