Now Reading
Zó zorg je voor positieve energie in je huis

Zó zorg je voor positieve energie in je huis

Als moderne vrouw nemen we de volledige verantwoordelijkheid voor onze mindset, gedachten en acties om op die manier het leven van onze dromen te creëren. Toch? Wist je dat niet alleen je eigen energie maar ook de energie van je huis of werkruimte heel belangrijk is?

Even voorstellen

Ik ben Kim Ruwa Konsten, digital nomad entrepreneur, helderziende, energie- en lichtwerker en Akashic Records coach. Binnen mijn bedrijf, Ruwa Coaching, is het mijn doel vrouwen die op hun spirituele pad zijn gestapt, verder te helpen ontwaken. Met behulp van een mix aan technieken bekrachtig ik hen om een fantastisch, rijk en magisch leven te creëren dat in lijn is met hun zielsmissie. En dat alles terwijl ik de wereld afreis.

Energie in huis

Zoals veel van de universele wetten omschrijven, is onze omgeving een perfecte weerspiegeling van onze innerlijke wereld. De ruimte waarin we wonen en werken weerspiegelt daarom zowel onze positieve als onze negatieve energie. Een fysieke ruimte is een soort energetische spons. Als jij je goed en happy voelt, neemt de ruimte je positieve, bekrachtigende energie op. Als je je daarentegen slecht voelt, word je zwaardere, negatieve energie ook opgepikt. En niet alleen van jou, ook van mensen om je heen (buren, familie, vrienden, business partners etc.). Vervelende gebeurtenissen hebben op de meeste van ons een negatief effect; we ervaren verdriet, boosheid, angst, schuldgevoelens en andere emoties. Ons huis slaat deze emoties op en zend ze als een liedje op replay, tot lange tijd na de daadwerkelijke gebeurtenis, terug naar ons.

Doelen behalen

Op onbewuste wijze worden we dan belemmerd in het behalen van onze doelen en het manifesteren van onze dromen. Er is een onzichtbare stem of energie die ons als het ware toefluistert dat we het niet waard zijn om die dromen te verwezenlijken en volledige overvloed verdienen.

Je huis energetisch reinigen

Het is ontzettend belangrijk om ons huis of werkplaats energetisch te reinigen, naast het fysiek schoonmaken en recyclen van dingen die ons niet meer happy maken, à la Marie Kondo. Hier zijn een aantal praktische tips die je zelf meteen kunt toepassen:

  1. Zet een intentie – Zeg hardop een variatie van “Het is mijn intentie om de negatieve energie in deze woning/werkplaats te reinigen opdat ik mijn dromen waar kan maken en hier gelukkig, met focus en productiviteit kan wonen/werken”.
  2. Frisse lucht – zet je ramen geregeld wagenwijd open om oude, muffe lucht en energie de ruimte uit te laten en frisse nieuwe energie binnen te laten
  3. Maak lawaai – Geluid kan ontzettend goed werken om energie weg te jagen. Begin bij de voordeur een maak een rondje door alle ruimtes terug naar de voordeur. Maak vooral geluid in alle hoekjes en kantjes.
  4. Brand wierrook, witte salie of palo santo en maak wederom een rondje door de hele ruimte.
  5. Zet ‘property clearing’ binaural beats (gewoon Googlen) terwijl je werkt, slaapt of een lekkere maaltijd kookt. Een super simpele manier om energie op te frissen.
  6. Schakel periodiek een energy healer in om een grondige energie reiniging te verrichten.

Positieve energie

Als je alle of meerdere technieken herhaaldelijk toepast, zorg je voor een stuk meer positieve energie. Je zult je heel anders voelen in je huis; Zo verhoog je je manifestatie potentieel en maak je je dromen sneller waar!

See Also
vroeg opstaan

Win een energetische property reiniging ter waarde van 333 euro. Om mee te doen:  

  1. Volg @ruwacoaching en @missmodernmagazine op Instagram en Facebook
  2. Reageer op de Instagram post waarom jij de energetische property reiniging zou moeten winnen en tag een vriendin die volgens jou ook mee zou moeten doen.
  3. Deel de post in jouw story

Veel succes. Met alle liefs,

Kim

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top