Now Reading
Polaroid foto’s: druk maandelijks je mooiste Instagram kiekjes af

Polaroid foto’s: druk maandelijks je mooiste Instagram kiekjes af

polaroid foto's

Instagram stond er begin van het jaar vol mee, the best nine. Een overzicht van je meeste populaire foto’s van 2019. Super leuk natuurlijk om op deze manier terug te kijken. Maar waarom doen we dit eigenlijk maar 1x per jaar? En waarom zetten we dit overzicht alleen op Instragram? Wij ontdekte Scrappit, een tool waarmee je veel meer uit je foto’s kan halen. Wij zijn helemaal fan, dus moesten dit natuurlijk delen.

Wat is Scrappit?

Vroeger ging je met je fotorolletje naar de drogist. Vervolgens plakte je de foto’s thuis in een album, of zette je fotolijstjes neer.
Tegenwoordig maken we meer foto’s dan ooit, alleen we doen er niet veel meer mee. Je plaatst ze op Instagram, maar hoe vaak kijk je hier naar terug? Hoe vaak herinner je jezelf aan de mooie momenten die je hebt meegemaakt?
Met Scrappit haal je meer uit je foto’s en herbeleef je de mooiste momenten. De tool selecteert maandelijks je meest populaire van Instagram. Deze ontvang je thuis op polaroid formaat. Je kunt ze dus een mooie plek geven en keer op keer tastbare herinneringen ophalen.

Hoe werkt het?

Het is super simpel. Je hoeft alleen meer je Instagram account te koppelen en de tool doet het werk. Op basis van hashtags, likes en comments worden automatisch jouw allermooiste en populairste foto’s geselecteerd. Wil je zeker weten dat een foto in de selectie mee gaat? Gebruik dan hashtag #ScrappitMagic. Elke maand ontvang je de nieuwe polaroids in de brievenbus.

Wat kosten de foto’s?

Er zijn verschillende pakketten mogelijk en hiermee bepaal je zelf de kosten. Je kunt al voor €4,95 per maand een abonnement nemen, hierbij krijg je 3 foto’s. Hoe meer je wilt, hoe duurder je pakket.

See Also
verzwaringsdeken

Voor meer informatie kun je terecht op de website van Scrappit. Hier vind je tevens veel inspiratie om je foto’s een mooie plek in huis te geven.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top