Now Reading
Liefdesverdriet? deze 5 podcast tips helpen jou er doorheen

Liefdesverdriet? deze 5 podcast tips helpen jou er doorheen

podcast liefdesverdriet

Je ligt al dagen in je pyjama op de bank met liefdesverdriet. Vriendinnen wisselen elkaar af en je leeft op chocola en wijn. Niks mis mee om dit even te doen, maar het leven gaat door. Met deze podcast tips kom je sterker uit deze moeilijke periode.

The Bounce back: de podcast voor een peptalk

Door deze podcast besef je weer even hoeveel vrouwen door dezelfde periode zijn gegaan. Gedeeld leed is half leed zullen we maar zeggen. Je ontdekt de grappigste, gekste en meest briljante manieren om hiermee om te gaan. Of ze allemaal werken weten we niet, maar anders heb je in ieder geval weer even kunnen lachen.
Luister

This is why you’re single

Deze podcast is niet alleen perfect om door je periode van liefdesverdriet heen te komen, maar juist ook als je er weer klaar voor bent om te gaan daten. De meest gênante en hilarische datingverhalen komen voorbij. Hierdoor ben je blij dat je single bent, of besef je anderen nog veel ergere dates hebben gehad dan jij. Ja, het is leedvermaak, maar wij houden ervan.
Heb je helemaal geen zin om iets te horen over daten? De 2 hostesses geven ook advies op het gebied van nieuws, politiek, moederschap, vriendschap en werk.
Luister

Love me: de podcast die laat zien dat relaties niet allemaal perfect zijn

Love Me staat al twee seizoenen garant voor mooie afleveringen over menselijke relaties en alles wat daarbij komt kijken. De producers beschrijven het thema van hun podcast als “the messiness of human connection”. Ze willen onder andere aantonen dat relaties niet allemaal perfect zijn. 
Luister

See Also

Liefdeslessen: de lessen van BN-ers

Mischa Blok krijgt liefdeslessen van BN-ers. Bijzonder openhartige gesprekken over de liefde in de intimiteit van hun favoriete kroeg. En die lege barkruk naast hen? Die is voor jou! Er komen onderwerpen aan bod als verlatingsangst en het spannend houden van een relatie die al lang standhoudt.
Luister

Where should we begin?

Je stapt binnen in het kantoor van relatietherapeut Esther Perel en luistert schaamteloos mee naar sessies van koppels. Zij leggen intieme en diepgaande details van hun relatie op tafel. Van vreemdgaan, tot het verliezen van zin in sex. Alle onderwerpen die in gewone relaties aan bod komen worden besproken en voorzien van professioneel advies.
Luister

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top