Now Reading
Als online daten niet werkt… Wat doe je dan?

Als online daten niet werkt… Wat doe je dan?

online daten

Dan stoot je je winkelwagen tegen een leuke man/vrouw. Grapje! Nee, je begint eerst met de reis naar jezelf, zodat je weet wat je ECHT wil. Daarna ga je pas online daten.

Even voorstellen

Daar ben ik dan Good Mood Charmaine. Altijd in een goede bui en winnaar van de BID positivity award. Naast dat ik duizenden inspireer via mijn social media kanalen, coach ik mannen om zelfbewuster te worden en zet ik hen in hun ware kracht. Ik ben dus een dating en life coach.

Online daten werkt pas als je weet wat wat je wilt

Een reis naar jezelf, dat klinkt misschien raar, maar zo gek is het nog niet. Ik leg het even uit. Nederland heeft 17.5 miljoen inwoners, dan moet daar toch een juiste partner voor jou rondlopen? En zeker met online daten is er gemakkelijk om veel potentiële partners te ontmoeten.
Toch zijn er drie miljoen vrijgezellen. Dit komt omdat de meeste mensen niet weten wat ze ECHT willen. Daarnaast zijn er veel vrouwen die zeggen dat ze geen man nodig hebben en met die gedachten trekken zij ook nooit een man aan. Hetzelfde geldt voor mannen die het beeld hebben van vrouwen als “zeurpieten”. Wanneer zij afgewezen worden, gaan ze zich als kleine kinderen gedragen.

Wie liefde wilt ontvangen, moet er voor open staan

Natuurlijk geldt dit niet voor iedereen, maar drie miljoen vrijgezellen in een klein landje als Nederland is hoopgevend. Wie liefde wilt ontvangen moet daar ook voor open staan en niet continue zeggen dat je niemand nodig heb. Wellicht niet financieel, maar even een arm om je heen wanneer je het moeilijk hebt of een goed advies is altijd fijn. Dat is namelijk liefde en dat hebben wij allemaal nodig.

Probeer te ontdekken wat je wilt

Terugkomend op het feit dat de meeste mensen gewoonweg NIET weten wat ze willen. Ligt de beste vraag voor de hand. Vraag gewoon aan iemand of jezelf wat je nu precies wilt. Het antwoord verbaast mij telkens weer. Ze weten wat ze NIET willen. Dat kan natuurlijk ook goed zijn, maar wat wil je dan wel. Daar is simpel gereedschap voor. Schrijf alles op wat je niet meer wilt en schrijf daarnaast het tegenovergestelde, dan weet je al snel wat je wel ECHT wil.
Dit klinkt logisch en gemakkelijk, maar het is ingewikkelder dan je denkt. Gevoelens zijn afhankelijk van onze emoties en die zijn moeilijker te controleren. Dat heet Energy in motion.

See Also
quarantaine

Maak de reis naar jezelf, voordat je online daten afschrijft

Je moet eerst weten wie jij bent en hoe je bent. Dat is namelijk de reis naar jezelf. Dat vraagt om een reflecterend vermogen. Zodra je weet wie jij bent en hoe je bent, kun je ook datgene uitstralen wat je ook echt wilt aantrekken. Je gaat daarna dan ook aantrekken wat je wilt.
De eerste stap is eenvoudig. Wordt bewust van je lichaam. Daarna focus je je op je mindset/gedachtegang. Wanneer je eenmaal bewust bent, zet je alle negatieve gedachten om in positieve gedachten. Dan stel je jezelf de vraag hoe je jouw vaardigheden kan verbeteren om de juiste date te vinden. Als je op dit punt aangekomen tegen vragen aanloopt, dan is daar de Gentleman of Gentlewoman Academy voor. Wij helpen je met het voorbereiden van je eerste date, want de eerste indruk is het belangrijkst.

Trek met online daten de juiste persoon aan

Uiteindelijk komt het neer op communicatie, houding en mindset. Wij helpen je om je bewust te laten worden van jezelf, hoe je overkomt en hoe je presenteert. Zodra dat in orde is en je weet wat je ECHT wilt, dan zal je ook de juiste date aantrekken. In de GM/GW Academy willen je allerlei handvatten meegeven, maar uiteindelijk gaat het erom wat jij uitstraalt, waardoor jij de juiste partner aantrekt. Of dit nu online of offline plaatsvindt.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top