Now Reading
Ondernemer aan het woord: “Ik koos met een eigen bedrijf voor mezelf”

Ondernemer aan het woord: “Ik koos met een eigen bedrijf voor mezelf”

ondernemer

Ondernemer worden…wat is daar precies voor nodig? Moet je hiervoor in de wieg gelegd zijn, of kan het toevallig op je pad komen? Hoe pak je het precies aan? En tegen welke uitdagingen kun je aanlopen? Wij gingen in gesprek met Priscilla.

Even voorstellen

Hi, ik Priscilla Brugmans, 35 jaar en oprichter van Coachpraktijk Fleurig. Werken met kinderen is mijn passie. De puurheid en het enthousiasme van kinderen siert hen enorm en maken voor mij het werken met kinderen vanaf 4 jaar prachtig.

Ondernemer worden is de beste keus die ik heb gemaakt

Het ondernemen is iets wat mij altijd heeft aangesproken. Als kind bedacht ik al allerlei ‘winkeltjes’ en als tiener oefende ik met ondernemen.
De afgelopen jaren voelde ik aan alles dat ik mijn droom wilde gaan leven, dat ik ondernemer wilde worden. Kinderen helpen en mijn eigen tijd indelen. Mijn sterke kanten uitvergroten en een voorbeeld zijn voor mijn eigen dochter. Haar laten zien dat je alles kunt zijn en worden wat je wilt. Je dromen kunt leven. En de regie in eigen handen hebt!

Ik blijf dromen

Mijn droom is om zoveel mogelijk kinderen vanaf 4 jaar te helpen, zodat zij zich lekkerder in hun vel gaan voelen! Vooralsnog vanuit mijn coachpraktijk aan huis, in de toekomst vanuit een mooi pand in stadse sferen in het centrum van Eindhoven! Een locatie waar alles samen komt; het begeleiden van de kinderen, het geven van creatieve workshops en het organiseren van inspiratiesessies voor ondernemers.
Daarnaast droom ik van nog meer mooie inspiratiedagen op locatie met een leuke groep ondernemers. Waar men elkaar ontmoet, inspireert, kan netwerken en waar samenwerkingen ontstaan. Dit alles op een fijne locatie, met hapjes en drankjes en creatieve werkvormen. Ik ben hierover al in gesprek met een aantal locaties en de volgende inspiratiedag staat gepland voor eind 2021!

See Also

Durf buiten de kaders te denken!!

Dit is het belangrijkste advies dat ik een (startende) ondernemer wil meegeven. Als je een plan of idee hebt om je eigen bedrijf te starten, is niets zo vervelend wanneer je vervalt in beperkingen en onmogelijkheden. Besef dat je omgeving vol (kritische) vragen zit en dat dit vaak voortkomt uit bezorgdheid en ze het dus goed bedoelen. Laat je niet weerhouden om jouw droom te gaan leven! Denk in mogelijkheden, fantaseer over de toekomst en zet stappen richting je eigen onderneming. Alleen jij voelt wat goed voor je is en welke keuzes je hiervoor moet gaan maken!

Lees meer ondernemer verhalen

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top