Mind

Mind; de gezondheid van je geest. Bij mind speelt het mentale vlak een hele grote rol. Met de juiste mindset, kunnen we ook op persoonlijk vlak enorme stappen zetten. Leer je potentie optimaal te benutten.
Voldoende relaxen zorgt ervoor dat je mindset ‘fris’ blijft en dat je productief, creatief en veerkrachtig wordt.

Persoonlijke ontwikkeling

Jezelf blijven ontwikkelen en elke dag iets nieuws leren, dat is waar het om draait bij persoonlijke ontwikkeling. Met de jaren leer je jezelf steeds beter kennen en kom je erachter aan welke eigenschappen je bijvoorbeeld wilt werken. Of welke soft skills je verder wilt ontwikkelen.
Het gaat om het creëren van een stukje zelfkennis en zelfbewustzijn. Met zelfreflectie en het opvragen van feedback, kom je hier steeds en stapje verder in.

Wij geven je tips en adviezen om jezelf op verschillende vlakken uit te dagen, maar wel dicht bij jezelf te blijven. Lees bijvoorbeeld meer over het boosten van je zelfvertrouwen, leren confronteren, of omgaan met jaloezie.

Relaxen

Soms heb je geen moment rust en zit je hoofd helemaal vol. Je hebt tijd en aandacht tekort en dit leidt tot stress. Je komt moeilijk in slaap omdat je gedachten en to do’s je bezig houden en het niet lukt om te relaxen.
Op deze momenten is het super belangrijk om rust te vinden en dit werkt voor iedereen anders. De één gaat wandelen, de ander leest een goed boek en voor sommigen werkt een meditatie. Het maakt eigenlijk niet uit wat je doet, als je je maar bewust bent van het feit dat je even stil moet staan.
Het moment waarop je voelt dat je gestresst bent, is eigenlijk een teken dat je het al te ver hebt laten komen. Alles neerleggen en helemaal tot rust komen is dan het beste wat je kunt doen.

Wij delen graag onze tips en adviezen, want relaxen kun je leren.

eenzaamheid
De 6 soorten van eenzaamheid
positiever leven
Zo leer je positiever leven
ambities
Mama heeft ook ambities!
doelen behalen
Zo bereik je jouw doelen wel
ontspannen
Ontspannen kun je leren
Zo blijf je trouw aan jezelf