Lifestyle

Binnen deze lifestyle categorie delen we alles rondom entertainment, hotspots, reizen en wonen.

Entertainment

De nieuwste netflix series die zo spannend zijn dat je blijft kijken. Nog één… Okay nog één dan. Lekker binge watchen met een dekentje op de bank, wie houdt er niet van?
Ook zullen we onze favoriete boeken delen en reviewen. Niet alleen de nieuwe romans en trillers. Juist ook de boeken die jou op persoonlijk vlak uitdagen. Hou je niet leven lezen? Geen probleem, er komen ook podcast aanraders aan bod.
Omdat wij zelf echte festival liefhebbers zijn, delen we tevens onze agenda van de leukste feestjes en zullen we festival reports schrijven.

Hotspots

We delen de leukste plekjes in de steden die we bezoeken. Denk hierbij aan de beste flex werkplekken om te (net)werken. Hippe tentjes met de lekkerste koffie. Leuke boetiekjes waar je exclusieve items vindt en uren kunt sletteren. En omdat we ook enorm van eten en drinken houden, de leukste lunchrooms, restaurants en cocktailbars.

Reizen

Wij houden enorm van reizen en doen het dan ook zeer regelmatig. We delen graag onze tips. Wie weet raak je zo geïnspireerd, dat je binnenkort ook je koffer pakt. En denk vooral niet alleen  aan het vliegtuig pakken naar de andere kant van de wereld. Er zijn genoeg mooie plekken te vinden op korte afstand.

Wonen

In deze categorie vind je artikelen over wonen en wooninspiratie. Of je nu een klein budget hebt, of een flinke spaarrekening.
Heb je een kleine studio en ben je op zoek naar tips om de ruimte optisch groter te maken? Of juist een grote woonkamer, die wel wat knusheid kan gebruiken? Wij delen alle woontrends en hoe je deze in jouw woning kan integreren.
Ook komen er blogs aan bod op het gebied van beveiliging en schade preventie. En we vergeten zeker ook de financiële aspecten niet. Of het nu gaat om een hypotheek of en bouwdepot, het is belangrijk om je goed in te lezen.