Now Reading
Kerstcadeaus: tips voor de last minute aankopen

Kerstcadeaus: tips voor de last minute aankopen

Je hebt nog maar één weekend de tijd om voor iedereen kerstcadeaus te scoren voor onder de boom. Waarschijnlijk heb je het meeste al gehaald, maar je hebt altijd die oom die je niet zo vaak ziet. Of die nieuwe vriendin van je broertje die je nog niet zo goed kent. Of misschien ben je er gewoon nog niet aan toegekomen, je hebt nog een paar dagen toch 😉
Sommige cadeaus zijn altijd goed, dus maak het jezelf vooral niet te moeilijk. Hieronder onze tips voor kerstcadeaus die je makkelijk aanschaft en altijd in de smaak vallen.

Leg een boek onder de boom

Een boek staat al jarenlang in de top 5 van kerstcadeaus.Het is wel fijn als je iemand een beetje kent, zodat je weet wat hij/zij leuk vindt.Mocht dit niet het geval zijn, kies dan voor iets algemeens. Humor werkt altijd, of probeer erachter te komen of iemand van bijvoorbeeld reizen of koken houdt. Er is in ieder geval keus genoeg in boekenland, dus er zit altijd wel iets tussen.

BoekenBoeken

Laat iemand stralen

Er zijn tegenwoordig honderden crèmes en maskers waarvan wordt beweerd dat ze zorgen voor natuurlijke verzorging van je huid en haar. Maar als je een langdurige oplossing zoekt voor een mooie huid en glanzende haren, komt de oplossing uit een verrassende hoek. Slapen op een zijden kussensloop doet namelijk wonderen. Let wel goed op waar je deze bestelt. Vaak zijn ze namelijk niet 100% van zijden en dan valt het effect tegen. Wij raden Silkyway aan.
Lees ook onze blog over alle voordelen van slapen op een zijden kussensloop.

Geef een dagje weg

Dit is natuurlijk het leukste om voor iemand te doen die je wat beter kent en met wie je zelf graag een dagje weg wilt. Maar mocht dit niet het geval zijn, dan hoef je natuurlijk niet zelf mee te gaan. Voor gezinnen is een dierentuin bijvoorbeeld altijd leuk. Maar ook met minder budget kun je wat leuks doen. Denk aan een bioscoop- of lunchbon.

See Also
online daten

Kies voor een tijdschrift

Eigenlijk nog beter, laat iemand zelf kiezen. Met een bon kan iemand zelf een tijdschrift, vakblad of dagblad uitzoeken. Je maakt het jezelf dus makkelijk, maar toch lijkt het persoonlijk. Je geeft de ander het gevoel dat je er goed over hebt nagedacht.

Laat diegene lekker ruiken

Ook parfum doet het altijd goed. Afhankelijk van je budget kies je voor een mooie cadeaubox, of juist voor een paar mini’s. Mocht het toch boven budget, een lekker ruikende bodylotion is ook nooit verkeerd. Persoonlijk ben ik erg fan Rituals. Zij verkopen bijna alle producten ook in mini’s, ideaal dus.

Sieraden

Deze tip gaat voornamelijk op voor de dames. Sieraden doen het altijd goed en hoeven helemaal niet duur te zijn. Een leuke armband of een paar mooie oorbellen, welke vrouw houdt er niet van? Mocht je iemand wat beter kennen, geef het sieraad dan een persoonlijke touch. Kies bijvoorbeeld voor een initial sieraad of iets met een sterrenbeeld.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top