Now Reading
Is hij de ware? Dit zijn de tekenen

Is hij de ware? Dit zijn de tekenen

de ware

In jouw leven ontmoet je een aantal personen die de ware kunnen zijn. Met de een stopt het na een aantal dates, met de ander ga je een relatie aan. Sommigen zullen onbeantwoorde liefdes blijven en anderen zullen fake zijn. Een aantal zullen je hart breken en anderen zien je op een gegeven moment niet meer staan. Maar er zullen een paar mannen zijn met wie het echt klikt. Die oprecht interesse in jou hebben en met wie je een leuke tijd hebt. Maar hoe weet je nou of iemand de ware is voor jou?

De ware liefde houdt van jou zoals je bent

Hij oordeelt niet, vergelijkt je niet met anderen en heeft geen kritiek op je. Hij ziet de mooie kanten van zowel jouw karakter als van jouw uiterlijk, zelfs wanneer jij dat zelf (even) niet ziet.  De ware houdt van je gekke maniertjes en dingen waar je misschien weleens onzeker over bent. Want dat maakt jou wie je bent. Ook als je een paar kilo bent aangekomen. Of als je even niet zo lekker in je vel zit.

Je kunt jezelf zijn

Als je echt jezelf bij iemand kunt zijn, kan het zomaar de ware zijn. Kun je gek doen? Kun je zeggen wat je wilt zeggen? Kun je je even laten gaan als je daar zin in hebt? Durf je jouw emoties te bespreken? Als de ware tegenover je zit, dan hoef je je nooit anders voor te doen dan je bent!
Dus als jij als je thuiskomt lekker je huispak aan wilt trekken, make-up eraf wil halen en je haren in een rommelknot wilt doen. Dan houdt hij nog steeds van je. En als jij het heerlijk vindt om heel vals en heel hard te zingen onder de douche – ga je gang! Als je lover van jou houdt zoals je bent, zal hij het alleen maar leuk aan je vinden.

Je kunt dag en nacht op hem rekenen als hij de ware is

Dag of nacht, regen of zonneschijn; de ware zal al er altijd voor je zijn. Hij zal er zijn zodat je niet alleen geconfronteerd wordt met problemen. Hij zal voor je zorgen, misschien nog wel meer dan dat hij voor zichzelf zorgt. Of je hem nu belt omdat hij je midden in de nacht op moet halen. Je haren vast moet houden, terwijl je kotsend boven de wc hangt. Een ontbijtje voor je maakt, omdat jij een kater hebt. Hij zal er zijn.

See Also
Relatieproblemen

Hij maakt je gelukkig

Als je met je ware liefde bent, dan moet je voortdurend glimlachen, lachen en voel je je gelukkig. Wanneer je aan hem of haar denkt, dan wordt je vrolijk. Hoewel er conflicten kunnen zijn, zal er altijd zo snel mogelijk naar een oplossing worden gezocht. Jullie laten je niet meesleuren in een dagenlange, of zelfs wekenlange oorlog. Hij is zonder twijfel een positief licht in je leven.

Over gastblogger Tamara

Ik ben Tamara van de Laar, coach & relatietherapeut en eigenaar van Venci en Online Zelfhulp. Al van jongs af aan observeerde ik anderen. Ik was dat stille kind dat altijd alles in de gaten hield Op mijn 13e, toen mijn ouders gingen scheiden, begon mijn veilige haventje in duigen te vallen. De ene na de andere nare gebeurtenis volgde en ik moest me staande zien te houden in een turbulente omgeving. Toen ik 19 werd besloot ik anderen te gaan helpen. Ik startte met de 3-jarige opleiding HBO relatietherapie en sindsdien zit ik niet meer stil.

Lees ook de andere gastblogs van Tamara

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top