Now Reading
Intentie kaarten: trek elke dag een kaart voor een bewust leven

Intentie kaarten: trek elke dag een kaart voor een bewust leven

Intentie kaarten zorgen ervoor dat je iedere dag bewust bent van je intentie. In plaats van je dag op de automatische piloot te leiden, sta je er nu bij stil. Je laat je sturen door je eigen doelen en eigen ‘ik’, niet door wat er van je verwacht wordt.

Wat zijn intentie kaarten?

Intentie kaarten zijn dus bedoeld om je bewuster te laten leven. Het mooie eraan is, is dat je zelf de kaart kan interpreteren. Je haalt eruit wat voor jou goed werkt en daagt jezelf uit écht na te denken. Een set intentie kaarten bestaat vaak uit ongeveer 50 kaarten en een boekje met begeleidende tekst per kaart. Vaak gaan de kaarten gepaard met mooie illustraties, het is natuurlijk ook bedoeld om te inspireren!

Hoe gebruik je de kaarten?

Het beste is om iedere ochtend een kaart te trekken, zodat je de dag bewust begint. Schud de kaarten met focus, stop pas als je gevoel zegt dat het genoeg is. Maak een waaier van de kaarten en laat je hand eroverheen gaan. Kies de kaart die voor jou goed voelt. In het boekje staat de omschrijving van de kaart, die voor iedereen iets anders kan betekenen.

Sets kopen

Er zijn zoveel mooie sets te krijgen. Kies er eentje die jou inspireert! Deze willen we je niet onthouden:

See Also
gelukkig

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top