Now Reading
Hét geheim voor meer passie in je relatie

Hét geheim voor meer passie in je relatie

meer passie in je relatie

Het is normaal dat de passie in je relatie na een tijdje verdwijnt. Of is dit helemaal niet zo? Tuurlijk is het niet gek dat het vuur af en toe gedoofd is. Maar dit hoeft natuurlijk niet voor altijd zo te blijven. De eerste stap naar het terugkrijgen van de passie lees je in deze gastblog van seksualiteit- en embodimentcoach Jamie Elise.

Het taboe rond passie in je relatie

We lopen niet alleen rond met tientallen seks taboes. Er rusten ook nogal wat taboes op de passie in je relatie. We vinden het normaal dat het verdwijnt, maar we schamen ons er ook een beetje voor. Zeker richting die ene vriendin die de spannendste verhalen verteld over haar en haar lover.  
Maar vinden we het dan eigenlijk wel zo normaal? Of gebruiken we het als excuus om onze relatie en het gemis aan de passie te verantwoorden? Ontevreden, maar ook niet de drive om er iets aan te doen. En in sommige gevallen ook niet het lef om de relatie te beëindigen. Want ja, dan ben je ook maar alleen en kom je niet verder dan de passie van je satisfier. Of misschien wil je het wel veranderen, maar weet je niet goed hoe?

Hét geheim om de passie in je relatie weer tot leven te wekken

Spreek de mannelijke energie in jullie allebei aan. De pure mannelijke energie is namelijk een krijger. Een die bereid is om af te rekenen met alles dat integriteit en liefde in de weg staat. Dit doet hij gestructureerd en vanuit stabiliteit. Vanuit volledige verbinding met zijn hart kan niets zijn aandacht van de beoogde uitkomst afleiden. Hij is doelgericht en zorgt ervoor dat doelen gehaald worden. In dit geval het terugbrengen van de passie in je relatie. Dit klinkt wellicht nog wat vaag?

Plan het in je agenda

Wat? Is dit het geheim? No way! Dat is veel te geforceerd en dan is de spanning en het spontane eraf. Maar de passie is al weg, dus de spanning en de spontaniteit ook. Het plannen is slechts een eerste stap om het vuur langzaam weer aan te wakkeren. Tuurlijk is dit niet het einddoel, 1x in de week geplande seks. Maar het is wel een middel om de passie in je relatie terug te krijgen.

Het doel van deze eerste stap is om weer intiem met elkaar te worden. Aanwezig te zijn en oprechte aandacht voor elkaar en het moment te hebben. Neem hier dus echt de tijd voor. Vergeet de ruzie van vanochtend of de andere zaken waar je niet blij mee bent. Geniet van elkaar en van het moment en laat alles er omheen los. Gebruik het moment dus ook niet om te praten. Voor een open en eerlijk gesprek is het belangrijk dat jullie allebei verbonden zijn met jullie gevoel. Met de vrouwelijke energie. Erotiek, passie en vuurwerk ontstaat wanneer de mannelijke energie aanwezig is.

Dus.. Tijd om de krijger in jou aan te spreken. Om af te rekenen met schaamte, taboes en andere onzin. Als deze relatie is waar je voor wilt gaan, ga er dan ook echt voor. Zorg ervoor dat die passie in je realtie weer terugkeert. Het doel is bereikt als jullie één of twee keer per week een half uurtje inplannen. Laat wat er in dat half uur gebeurt aan het moment over en geniet!

See Also
afstandelijk

Over gastblogger Jamie Elise

Jamie Elise is embodiment- en intimiteitscoach, gespecialiseerd in vaginisme (pijn tijdens het vrijen) en daarin ook ervaringsdeskundige. Wanneer ze niet bezig is met
het creëren van een fantastisch seksleven voor iedere vrouw vind je haar op het strand of in een hoekje van het huis met kussens, een kop koffie en een boek.
Meer weten over Jamie en haar werk? Kijk op www.jamieelise.com of volg Jamie en haar taboedoorbrekende tips en inspiratie op Instagram.

Gratis online masterclass “Van Pijn naar Pleasure”

Eén op de drie vrouwen heeft regelmatig last van pijn tijdens het vrijen en voor één op de tien vrouwen is penetratie zo pijnlijk dat het onmogelijk is. Geldt dit ook voor jou? Lees dan gauw verder!
In Jamie’s gratis online masterclass “Van Pijn naar Pleasure” ontdek je hoe je pijn tijdens het vrijen voor eens en altijd overwint. In één uur neemt ze je mee in haar eigen ervaring en ontdek je alles wat je moet weten om zonder pijn te kunnen genieten van seks. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Reserveer nu jouw plek via het aanmeldformulier!

pijn tijdens het vrijen
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top