Now Reading
Single? Zo zorg je ervoor dat je happy single wordt

Single? Zo zorg je ervoor dat je happy single wordt

happy single

Je hoeft aan niemand verantwoording af te leggen. Bent onafhankelijk en kunt doen waar je zin in hebt. Heerlijk toch? Maar toch mis je iets, je hebt een gevoel van leegte. Je bent single, maar helaas geen happy single. Met deze tips breng je daar snel verandering in.

Associeer single zijn niet met iets negatiefs

Veel vrouwen zien het feit dat ze single zijn als falen en daarmee als iets negatiefs. “Hoe kan het dat ik nog geen leuke mand gevonden heb? Wat is er mis met mij?” Ze zoeken een ‘probleem’ bij zichzelf, wat helemaal niet nodig is. Er is niks met met je, je hebt alleen nog niet de juiste match gevonden. Zie het als een sollicitatie. Soms krijg je de baan niet, maar dat betekent niet dat jij niet goed bent in je werk. Het betekent dat je niet de juiste match bent voor hetgeen dat zij op dat moment zoeken.

Laat je geluk niet afhangen van een man

Eigenlijk kunnen we deze nog breder trekken. Laat je geluk ├╝berhaupt niet afhangen van anderen. Jij maakt je eigen geluk en anderen kunnen daar slechts een bijdrage aan leveren. Zie het als een film waarin jij de hoofdrol speelt. De andere spelers hebben slechts een bijrol.
Wanneer jouw geluk afhangt van een man en een relatie, wil je te graag. Dit straal je uit en zal een man alleen maar afschrikken.

Zorg dat je van jezelf gaat houden

Ze zeggen niet voor niets “Je kunt pas van een ander houden, wanneer je van jezelf houdt”. Wanneer je echt blij bent met jezelf en echt van jezelf houdt, heb je niet perse een relatie nodig. Dit is dan alleen een aanvulling en geen behoefte. Een man moet wel heel erg speciaal zijn, wil hij jouw gelukkig single leven doorbreken. Hij voelt dit aan en zal echt zijn best moeten doen. Geef je zelfvertrouwen een boost en wordt verliefd op jezelf.

Trek je niets aan van anderen

Ja, je ziet overal stelletjes om je heen. Je Insta staat vol met oud klasgenoten die gaan trouwen en kinderen krijgen. Maar who cares? Al die happy foto’s zijn ook maar voor de buitenwereld. Je hebt geen idee hoe gelukkig ze echt zijn. En eigenlijk maakt het ook helemaal niet uit. Focus je op jezelf.
Ook de vragen van familie en vrienden of je nog steeds niemand hebt gevonden. Lekker belangrijk. Nee je hebt niemand gevonden en dat is prima. Jouw tijd komt wel en in de tussentijd ben je lekker happy single.

See Also
sekstrends

Geniet van de voordelen van het single zijn

Besef eens hoeveel voordelen het single zijn eigenlijk heeft. Je bent van niemand afhankelijk. Als jij op reis wilt, ga je op reis. En al die punten op je bucketlist kun je gewoon doen zonder overleg. Niemand die zeurt over de rommel die je hebt laten slingeren, of dat je weer laat thuis bent van werk. Niets overleg over waar jij jouw geld aan uitgeeft, of wat je gaat eten. Jij bepaalt alles lekker zelf. Je kunt flirten met wie je wilt en hebt alle seksuele vrijheid.

We willen zeker niet beweren dat single zijn fantastisch is en dat een relatie hebben eigenlijk maar niks. Maar, we vinden wel dat je van je single tijd moet genieten, op welke manier dan ook. Je kunt je nog lang genoeg binden.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top