Now Reading
Eten bestellen in Eindhoven: dit zijn onze aanraders

Eten bestellen in Eindhoven: dit zijn onze aanraders

Wij zijn een groot voorstander van het steunen van lokale ondernemers! Normaal gesproken houden we er heel erg van om lekker uit te gaan eten, maar nu dit niet kan is het afhalen bij onze favoriete restaurantjes ook zeker een super alternatief. Miss Modern is gevestigd in Eindhoven, dus dit zijn onze tips voor eten bestellen in Eindhoven!

Martini’s & Aperitivo

Martini’s en Aperitivo (by Roma) zijn van dezelfde eigenaar en het afhaalmenu is een combinatie van beide restaurants. Aperitivo is in niet-corona tijd echt een favoriet, waarbij je de hele avond lang lekker kan tafelen. De gerechten daar zijn Italiaans, maar niet de standaard gerechten. Martini’s is wat simpeler, met pizza’s en pasta’s voor een zacht prijsje. Dus wil je eten afhalen in Eindhoven? Dan is dit een aanrader! De pizza carpaccio is super lekker, die moet je echt eens proeven.

Calypso

Ben jij op zoek naar lekkere vegan gerechten? Dan ben je bij Calypso aan het juiste adres. Ze hebben onder andere mealdeals waardoor je veel voor weinig krijgt en een veelzijdige kaart. Ook leuk: vegan ‘kaas’fondue. Als dat niet gezellig is!

De Burger

Het water loopt ons al in de mond bij het denken aan de heerlijke burgers van De Burger. Dit kleine, knusse tentje is in niet-corona tijd ook een favoriet, al is het vaak moeilijk een tafeltje te bemachtigen (ze doen niet aan reserveren). In veel gevallen zijn burgers niet zo lekker als dat je het in een restaurant zou eten, maar dat is bij de Burger zéker niet het geval. Het is net zo mals en nog heerlijk warm als het bezorgd wordt. De kwaliteit van het vlees is top, maar er zijn ook lekkere vegetarische- of kipburgers. Vergeet ook niet de truffel burger te proberen. Jammm!

Saffraan

Wil jij een keer wat anders dan de standaard afhaalmogelijkheden? Dan zou je Saffraan eens moeten proberen. Het Perzische restaurant (Iraans en Afghaans) heeft de heerlijkste kruidige gerechten en je kunt hele proeverijen bestellen. Zo proef je zoveel mogelijk verschillende dingen! Ook top: er zijn ook veel opties voor vegetariërs. Enjoy!

Mis Amores

Heb je zin in echt goed Mexicaans eten? En dan niet de Tex Mex variant? Probeer dan eens Mis Amores uit! Wij zijn gek op frisse, verse ingrediënten en dat is precies wat je bij Mis Amores krijgt.

Pokebowl

Wil je het gevoel hebben dat je iets gezonds eet? Dan is een pokebowl perfect en waar kun je dat beter bestellen dan bij Pokebowl? Volgens ons heeft dit gerecht weinig introductie nodig, want het is áltijd goed. Bij Pokebowl kun je het zelf samenstellen. Je kiest een basis, proteïne, mix ins, toppings en dressing.

Pizzaplaats

Wil jij pizza met hele originele toppings? Bestel dan eens bij de Pizzaplaats. Om een beeld te geven, je kunt er onder andere deze pizza’s bestellen: Vegan fetish, Zoete geit 2.0, Pimp my shrimp en Of je worst lust! Dit restaurant is in niet-coronatijd ook een topper om met kinderen naartoe te gaan, omdat ze een hele leuke speelplek binnen hebben.

See Also
duurzaam menstrueren

Luzt

Als je van plan bent een avond luxe, uitgebreid te tafelen, raden we Luzt aan. Je kunt er een 4-gangen menu bestellen, waarbij je ook instructie video’s, tafelaankleding en bijpassend drankarrangement kunt krijgen. Je hebt ook de optie voor een vega menu. Lekker!

Parktheater

Afhalen of bestellen hoeft helemaal niet duur te zijn, dat bewijst het Parktheater met de LachHap. Iedere dag kun je voor 7,50 iedere dag een andere maaltijd bestellen die je uit kunt breiden met brood en een dessert. Ideaal dus! Verder kun je er ook een high tea of driegangendiner bestellen.

Waar ga jij eten bestellen in Eindhoven?

Wij zijn benieuwd welke restaurantjes jullie favorieten zijn! Laat het ons weten, dan gaan we dat zeker eens proberen! Eerder schreven we al over de leukste terrasjes in Eindhoven. Gebruik dat ook zeker voor inspiratie om eten te bestellen.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top