Now Reading
Erotische boeken: dit leesvoer is hot op dit moment!

Erotische boeken: dit leesvoer is hot op dit moment!

erotische boeken

Erotische boeken zijn hot! Dat was eigenlijk altijd al, maar door het succes van Fifty Shades of Grey is het (onnodige) taboe doorbroken. En waarom zou je niet gek zijn op erotische boeken? Het genre is spannend, sexy en vaak meesleurend. Ben jij op zoek naar sexy boeken of boekenseries? Wij hebben een aantal aanraders op een rijtje gezet.

After serie – Anna Todd

After is boek 1 van de After serie. De serie is ook verfilmd en de 1e versie kun je op Netflix bekijken. De achttienjarige Tessa Young heeft haar vriend en overbezorgde moeder achtergelaten om te gaan studeren aan de universiteit van Washington. Dit had ze al jaren gepland en ook de rest van haar toekomst lijkt al helemaal vast te liggen. Maar dan ontmoet ze Hardin. Hij is onaardig en zit onder de tattoos en piercings. Hardin weet een grote passie in Tessa naar boven te halen, al probeert ze zich daar nog zo hard tegen te verzetten. Ze leert zijn wilde en romantische kant kennen en wordt gedwongen een keuze te maken tussen haar vertrouwde jeugdvriendje Noah, en een toekomst die spannend, nieuw en onbekend is.

De Baas – Vi Keeland

Reese is op een date die ongelooflijk saai is, dus spreekt ze op de voicemail van een vriendin in dat ze zo gauw mogelijk teruggebeld wil worden met ‘een noodgeval’, zodat ze weg kan. Een knappe man die langsloopt en haar woorden opvangt voorspelt dat haar date die list sowieso zal doorzien. Hij mag dan wel bijzonder sexy zijn, toch laat Reese hem weten dat ze niet zit te wachten op zijn advies.

Terug aan tafel blijft haar date tegen haar aan praten, totdat ineens de knappe bemoeial met zijn date aan haar tafel verschijnt. Hij stelt zich voor als Chase Parker, en tot haar verbazing doet hij alsof hij haar neef is en maakt er een dubbeldate van. Zo wordt de date from hell ineens een stuk leuker. Aan het einde van de avond gaan ze ieder hun eigen weg zonder telefoonnummers uit te wisselen. Reese gaat ervan uit dat ze Chase nooit meer zal zien… tot ze een maand later een leuke nieuwe baan vindt. Haar nieuwe baas? Chase Parker.

King serie – Olivia Lewis

Spelen met vuur is boek 1 van de vierdelige King serie. De dertigjarige Luci King heeft het goed voor elkaar, voor de buitenwereld in ieder geval. Ze heeft twee gezonde kinderen en is getrouwd met de zeer succesvolle ondernemer Benjamin King. Woont in een kast van een huis aan de kust en is eigenaresse van het meest chique hotel van Nederland. Ze zou gelukkig moeten zijn, toch? Helaas kent Luci de keerzijde van deze rijkdom. Ze is eenzaam en moet dealen met haar schatrijke, hautaine schoonfamilie, wat haar niet makkelijk af gaat.

Luci heeft een roerig verleden en voelt zich nog altijd niet op haar gemak tussen de welgestelden. Ze worstelt al jaren met haar identiteit. Wanneer Benjamin buiten haar om besluit zijn jongere broer in huis te nemen, een ex-gevangene die voorwaardelijk vrij komt, verandert alles. Joshua King is geen type waar je omheen kunt, hij laat zich niks vertellen en valt niet te negeren. Luci is precies hetzelfde. Ze kunnen moeilijk aan elkaar wennen en al snel lopen de gemoederen hoog op in huize King. Ondanks dat ze elkaar wel kunnen wurgen, is er vanaf het begin een bepaalde onderhuidse spanning voelbaar. Benjamin krijgt het steeds drukker met zijn bedrijf en ondertussen komt Joshua met de dag dichterbij. Luci beseft dat ze afstevenen op het onvermijdelijke. Kan ze weerstand bieden aan de broer van haar man? En nog belangrijker, wil ze dat wel?

See Also
vrijgezel

Crossfire serie – Sylvia Day

Gideon Cross en Eva Tramell dragen beiden een beschadigd verleden met zich mee. Maar hun passie en lust zijn even bedwelmend als gevaarlijk. Vanaf de eerste ontmoeting in verslaafd aan jou voelen ze de allesoverheersende aantrekkingskracht. Maar door de pijn van het verleden kunnen ze zich moeilijk binden. In begeerd door jou blijkt hoe sterk hun verslaving is. Ze komen stukje bij beetje achter elkaars geheimen, door elkaar steeds meer toe te vertrouwen. Ze gaan over hun eigen grenzen en over die van elkaar. Maar leren elkaar steeds meer te accepteren en gaan dan de ultieme verbintenis met elkaar aan in verbonden met jou. In bezeten van jou komen ze voor de moeilijkste keuze uit hun leven te staan…

De Crossfire serie neemt je mee naar de uiterste grenzen van obsessie… en ver daar voorbij.

Erotische boeken lezen

Dit type boeken worden nóg beter als je helemaal in de juiste sfeer bent. Ga dus lekker in bad, steek kaarsjes aan en zet een fijn muziekje aan op de achtergrond. En hé, pak er eens een speeltje bij. Dit is tijd voor jou!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top