Now Reading
Entertainment om de corona isolatie door te komen

Entertainment om de corona isolatie door te komen

entertainment

Nu we allemaal aan ons huis vastgekluisterd zitten, ligt verveling op de loer. Gelukkig wordt hier door veel bedrijven op ingespeeld en is er voldoende entertainment. Met deze tips kom je de dagen wel door.

Popcorn Time

De streamingdienst Popcorn Time is weer in de lucht. Het fijne van deze dienst is, dat deze helemaal gratis is. Nadeel daarentegen, is dat de dienst illegaal is. Via Torrents worden de films en series binnengehaald.

Film 1

Door de maatregelen voor het bestrijden van het coronavirus geven KPN en Ziggo klanten één maand gratis Film1. Daarnaast zijn ook de kinderzenders Nick Toons, Nick Jr. en Nick Music en de zenders Comedy Central Extra en 192 TV gratis deze maand. Niet alleen leuk voor jouzelf, maar ook perfecte entertainment om de kinderen even rustig te houden. Altijd fijn als je een skype call in moet.

Netflix Party

Met Netflix Party heb je even het gevoel dat je niet alleen thuis zit. Door het installeren van de plug-in kun je samen met je vrienden kijken. Uiteraard allemaal vanaf de eigen bank. Je kunt dan toch lekker met elkaar voorspellen wat er gaat gebeuren, een poll maken voor wie de dader is. Of nog uren napraten over wat jullie nu eigenlijk hebben gezien. Hiermee blijft de entertainment niet bij 1,5 uur, maar kun je met nabespreking de hele avond vullen.

Online trainingen

Nu alle sportscholen dicht zitten, moeten we een andere manier vinden om in beweging te blijven. Je kunt thuis vanalles gebruiken om je dagelijkse oefeningen uit te voeren. Wat dacht je van push-ups op de trap? Squaten met een grote zak pasta? Xcore lesje met een grote fles gevuld met rijst? Sommigen vinden het lastig om zelf een programma in elkaar te zetten, maar ook hierbij wordt van alle kanten hulp aangeboden. Super veel fitgirls delen hun trainingen op social. Daarnaast bieden de meeste sportscholen een app aan, waarmee je de groepslessen thuis kunt volgen.
Maar ook andere online trainingen worden overal aangeboden. Denk aan mindfulness, pianoles, projectmanagement etc.

Lockdown games

Elke woensdag- en zondagnamiddag worden online games georganiseerd voor gezinnen die thuiszitten door corona. Tijdens de “Lockdown Games” krijgen de deelnemers 2 uur de tijd om opdrachten te doen. Wie de hoogste score haalt wint. Aanmelden kan via de website.

See Also
nieuw zeeland

Google Arts & Culture VR

Met deze VR app word je meegenomen naar musea, klassieke concerten en dansvoorstellingen van over de hele wereld. Het perfecte alternatief voor kunstliefhebbers nu alle culturele instellingen gesloten zijn.

Lees ook de blog met tips voor de beste boeken.

Scroll To Top