Now Reading
DrankjeDoen? Het nieuwe blinddaten

DrankjeDoen? Het nieuwe blinddaten

DrankjeDoen?

Door corona staat ons sociale leven redelijk stil. Voor stelletjes die samenwonen is de situatie niet ideaal, want zij zitten opeens 24/7 op elkaars lip. Maar wat dacht je van de vrijgezellen? Zij zitten alleen thuis en de kans om komende maanden een partner te ontmoeten is erg klein. Toch kun je ook in tijden van corona gewoon de stoute schoenen aantrekken en daten. Wel online natuurlijk, met DrankjeDoen?

Aantal vrijgezellen

Het is niet helemaal duidelijk hoeveel vrijgezellen er precies zijn in Nederland, maar het zijn er wel veel. Je bent dus absoluut niet de enige die nu alleen thuis zit en zich zorgen maakt. (Lees ook de blog: Vrijgezel? Dit is misschien wel de reden) Niet iedereen geeft natuurlijk op als die aan het daten is. Daarnaast woont lang niet iedereen die date samen. Maar als we kijken naar de cijfers omtrent de gezinsgrootte van een huishouden, zullen er ongeveer 3 miljoen mensen alleenstaand zijn. Dit stelt je misschien een beetje gerust en geeft zeker hoop. Maar hoe ga je deze mensen vinden als je de deur niet uit mag?

Hoe werkt DrankjeDoen??

DrankjeDoen? is bedoeld voor mensen die klaar zijn met swipen en echt op zoek zijn naar iets serieus. Het is niet alleen veilig, maar ook makkelijk. Je date namelijk gewoon vanuit huis, lekker relaxt op je eigen bank.
Op basis van je ingestelde filters voer je een aantal videochats van 1 minuut. Dit is speeddaten voor gevorderden. Ben je onder de indruk en heeft iemand je interesse gewekt? Dan kun de videodate met 3 minuten verlengen. Nu maar hopen dat jouw date hier ook voor kiest!

Na iedere videodate moet je een keuze maken. Wil je matchen? Dan kies je ‘JA’ en als jouw date dit ook doet, kun je na het event berichten uitwisselen. Twijfel je, dan kies je ‘MISSCHIEN’. Dan kun je er rustig een weekje over slapen en bestaat de kans dat jouw date de volgende keer weer tegenover je zit. Had je geen klik? Dan kies je ‘NEE’ kom je diegene nooit meer tegen op een DrankjeDoen? events.

See Also

Benieuwd geworden en wil je deelnemen aan een van de events? Neem dan zeker een kijkje op de website. We duimen voor je dat jouw match ertussen zit!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top