Now Reading
Dit zijn de 5 leukste terrassen van Rotterdam

Dit zijn de 5 leukste terrassen van Rotterdam

terrassen Rotterdam

Het zonnetje schijnt, we mogen onze vrienden en familie weer zien én de horeca is weer open. Dit snakt naar het pakken van een terrasje! Tijd om weer lekker drankjes te doen en mensen te kijken. Wij zijn gek op Rotterdam en vertellen je graag meer over wat het allemaal te bieden heeft. Dit zijn volgens ons de leukste terrassen van Rotterdam!

Visrestaurant A la Plancha

Je geniet hier van het prachtige uitzicht over de Maas en op de Rotterdamse skyline. Op het menu staat verse, duurzaam gevangen vis die op de plancha worden gebakken. De locatie en sfeer zorgen voor een bijzondere beleving, alsof je even op vakantie bent. A la Plancha is een pop-up visrestaurant dat alleen in de zomer geopend is.

Terrassen met een missie bij Aloha Bar

Is het een tropisch zwemparadijs of is het een terras? Het is Aloha Bar! Vroeger inderdaad een zwembad, maar tegenwoordig een hele toffe bar met uitzicht op de Nieuwe Maas. En het is niet zomaar een bar, nee het is een low waste food bar. IJs van vijgenbladeren, huisgemaakte limonade van rabarber, ijsthee van de vrucht van koffiebonen, natuurwijnen etc. Een kleine menukaart met gerechten om zo min mogelijk afval te maken.

Bier en Burgers bij de Biergarten

De perfecte combinatie, zeker wanneer de burgers vers van de BBQ komen. Voor het echte gevoel zit je natuurlijk aan lange tafels. De Biergarten is altijd druk, dus succes met het bemachtigen van een plekje 😉

Terrassen op het strand

De Weelde Zandbar is dé hangout in Rotterdam. Een prachtig stadsstrand gelegen tussen de havens. Er is lekker eten, er zijn heerlijke drankjes en een goede programmering door lokale artiesten. We vertellen je niet wat je er allemaal kunt doen, maar vergeet je badkleding niet 😉

See Also

Kleine hapjes bij Fenix Food Factory

Katendrecht is echt een wijk die steeds populairder wordt. Je kunt bij Fenix Food Factory, dé versmarkt van Rotterdam, heerlijk aan het water zitten en zelf een borrelplankje samenstellen. Zo haal je de lekkerste kaas bij Booij Kaasmakers, vleeswaren bij Frank’s Ambacht. En dat alles natuurlijk onder het genot van een wijntje van Blije Wijnen.

Tijd om te terrassen!

En? Waar in Rotterdam ga jij terrassen? Laat het ons weten!
Lees ook onze tips voor de leukste terrassen in Eindhoven en Amsterdam

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top