Now Reading
Dit zijn de 5 leukste terrassen van Amsterdam

Dit zijn de 5 leukste terrassen van Amsterdam

terrassen Amsterdam

Het zonnetje schijnt, we mogen onze vrienden en familie weer zien én de horeca is weer open. Dit snakt naar het pakken van een terrasje! Tijd om weer lekker drankjes te doen en mensen te kijken. Wij zijn gek op Amsterdam en vertellen je graag meer over wat het allemaal te bieden heeft. Dit zijn volgens ons de leukste terrassen van Amsterdam!

Terrassen bij Dignita Hoftuin

Dit is echt een geheim plekje van Amsterdam, maar o zo leuk! Één van onze favoriete terrassen aan de rand van Amsterdam centrum. Het zit een beetje verborgen om de hoek bij de Hermitage. Lekker knus en erg sfeervol, zeker wanneer in de avond de hele tuin verlicht is.  Ze verkopen voornamelijk gezonde en biologische gerechten, met groenten uit eigen tuin. Dignita Hoftuin is elke dag open tussen 09:00 en 19:00 voor heerlijke brunch, drankjes, snacks en hun beroemde huisgemaakte taart.

Borrelen bij de Amstel Bar

Wat is er fijner dan genieten van een drankje, terwijl je uitkijkt over de Amstel? Precies, niets! En het is ook nog eens een perfecte pitstop wanneer je zelf aan het varen bent, want je kunt je bootje aanleggen. Amstel Bar verkoopt hele goede cocktails. Ga er zeker einde dag even langs, want de zonsondergang is vanaf hier prachtig.

No Rules

De Pijp is één van de gezelligste plekjes in Amsterdam. En wat als je dit combineert met de beste pizza? Dan moet je bij No Rules zijn. Want zoals ze zelf zeggen: ’Live is too short for bad pizza’ 

Kannen bij Sammie Sangria

Zeg jij terrassen, zeggen wij Sangria! En het liefst in grote kannen 😉 Je kunt hier heerlijk borrelen op een van de buitendeks van het oude Veronicaschip. Met uitzicht aan álle kanten over het IJ. Zeker de moeite dus om even met het pondje richting Sammie Sangria te gaan.

See Also

The Grand Beach – terrassen op het strand

Ben je te lang niet op vakantie geweest en mis je het strand? Breng dan zeker een bezoekje aan The Grand Beach. Het beste uit de Caribbean maar dan in hartje Amsterdam. Laat je verrassen door wat deze tropische omgeving te bieden heeft en geniet in zomerse sferen van een koud glas rosé of een frisse cocktail in combinatie met Caribische gerechten en hapjes.

Tijd om te terrassen!

En? Waar in Amsterdam ga jij terrassen? Laat het ons weten!
Lees ook onze tips voor de leukste terrassen in Eindhoven.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top