Now Reading
Digitale date: zó pak je het aan

Digitale date: zó pak je het aan

Ook al is het niet de bedoeling dat we onnodig de deur uit gaan, dat wil niet zeggen dat je niet kunt daten. We hebben al eens eerder geschreven over algemene tips voor daten in quarantaine, deze keer schrijven we over hoe je jouw digitale date zo leuk mogelijk maakt. Je hebt een moment afgesproken om te gaan videobellen, maar wat nu?

Jezelf opdoffen

Je date begint niet op het moment dat je elkaar ziet, maar al eerder die dag. Neem lekker de tijd om jezelf te pamperen. Douche uitgebreid of neem een bad, maskertje in je haar en op je gezicht en dof jezelf lekker op. Het belangrijkste is dat jij jezelf sexy en zelfverzekerd voelt! Zo zorg je voor het ‘eerste date’ gevoel.

Bereid samen de date voor

Als de één met een theetje op de bank zit en de ander uitgebreid gekookt heeft en er rode wijn bij drinkt, kan er een mismatch ontstaan. Gaan jullie samen eten, wijntjes drinken, op koffie date of bootsen jullie een speciaalbier café met bordspellen na? Beschouw het écht als date en plan dit vooraf zodat jullie beiden weten wat jullie kunnen verwachten.

Verzin alvast wat ijsbrekers

Vooral als je elkaar nog niet kent kan een eerste date best ongemakkelijk zijn, dat is bij een digitale date ook zo. Je wilt voorkomen dat er stiltes vallen en je ‘sta je op mute?’ moet vragen. Bedenk daarom van te voren alvast wat ijsbrekers voor als het gesprek even niet zo soepel loopt.

Doe een activiteit

Ben jij van de dates waarbij je samen iets doet? Dat kan ook digitaal. Een aantal ideeën die je voor zou kunnen stellen:

See Also
meer passie in je relatie

  • Escaperoom
  • Pubquiz
  • Live samen koken
  • Online bordspellen
  • Bier- of wijnproeverij
  • Filmavond

Ben jij klaar voor jouw digitale date?

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top