Now Reading
De leukste kerstcadeaus om te geven óf te laten bezorgen

De leukste kerstcadeaus om te geven óf te laten bezorgen

kerstcadeaus

Wij houden enorm van Kerst. Helaas zal het dit jaar anders gevierd worden dan normaal. Maar dat is volgens ons des te meer reden om flink uit te pakken met kerstcadeaus. En omdat je niet iedereen kan zien, hebben wij een overzicht gemaakt van kerstcadeau ideeën die super leuk zijn om te geven en je ook makkelijk kunt laten bezorgen.

Kerstcadeaus voor vrouwen

Doe en denk als een kat
Nee hoor, dit kerstcadeau is niet alleen voor kattenvrouwtjes. Het is namelijk een echte bestseller. In Doe en denk als een kat wordt op een vrolijke manier verteld wat wij van katten kunnen leren. Katten maken zich bijna nergens druk om. Ze zijn vrij, kalm, wijs, elegant, trots en onafhankelijk. In dit boek leer je hoe je die kwaliteiten eigen kunnen maken. Hoe fijn is het dat je iemand stressvrij en vol vertrouwen het nieuwe jaar in kunt laten gaan?

Tony’s Chocolonely proeverijtje
Aangezien bijna alle vrouwen dol zijn op chocolade, is dit altijd een favoriete in het lijstje van kerstcadeaus. Het voordeel van dit regenboogpakket is, dat je niet hoeft te kiezen. De proeverij bestaat uit 6 repen Tony’s Chocolonely in verschillende top smaken. Maak het extra speciaal door dit kerstcadeau bij Greetz te laten voorzien van een persoonlijke boodschap en foto.

kerstcadeau

Het Bucketlist boek voor vrienden
In dit boek vind je 250 gekke, grappige, unieke, maar soms ook heel serieuze opdrachten die je samen met je beste vriendin gedaan moet hebben. Super leuk om elkaar nog beter te leren kennen en de vriendschap nog sterker te maken. En voor de leukste momenten is er ruimte om eigen foto’s toe te voegen. Dit is dus echt een kerstcadeau om jaren plezier van te hebben.

Geurkaars – Big Hug
Een kerstknuffel zit er dit jaar niet in, maar we hebben een perfect alternatief voor je. Deze mooie geurkaars van The Gift Label is ideaal om iemand mee te verrassen. De geurkaars ruikt naar vers gewassen katoen en heeft een heerlijke frisse geur. En met de motiverende tekst ‘Big Hug’ erop, kun je toch een beetje die knuffel bezorgen.

kerstcadeau

Kerstcadeaus voor mannen

Tasting beer box
Veel mannen houden van bier, dus daar kun je het beste maar gewoon aan toegeven. Deze box is voor de bierliefhebber die verschillende bierstijlen en smaken wil uitproberen. Super leuk om dit kerstcadeau aan meerdere mannen te geven, zodat ze met elkaar een bierproeverij kunnen organiseren.

kerstcadeaus

Onverwacht Nederland
Wanneer je in het buitenland op vakantie bent, kijk je veel meer om je heen. Hierdoor ben je bewuster van alle mooie gebouwen en landschappen. Maar waarom doen we dit in eigen land niet? Ons kikkerlandje heeft namelijk veel moois te bieden! Onverwacht Nederland is een prachtig boekje om als kerstcadeau te geven. Het biedt een overzicht van bijzondere plekken en bezienswaardigheden, waarbij de bekende en toeristische plekken worden overgeslagen. 

Message on a bottle
Persoonlijker dan dit ga je het bijna niet vinden. Wie ga jij verrassen met een heerlijke fles wijn met personalised etiket? Het zou natuurlijk leuk zijn als de fles bewaard wordt tot een speciaal moment, waarop jullie hem samen kunnen opdrinken.

kerstcadeaus

See Also
verjaardagscadeau

Verwen cadeaupakket
Dit cadeau is altijd goed. Voor elke gelegenheid en je kunt er iedereen blij mee maken. Ook ideaal als je iemand niet zo goed kent. Zelf zijn wij enorm fan van de pakketten van rituals. Deze ruiken echt heerlijk, zijn dierproefvrij én de verpakking is gerecycled. Zo ben je dus ook nog verantwoord bezig.

Zeg het met een kaartje

Een kaartje, het hoort toch echt bij Kerst. Zeker in deze tijd waar je elkaar misschien wat minder vaak ziet, geeft dit een extra persoonlijk tintje. Bij Greetz kun je kaarten customizen met tekst en foto’s of een van de bestaande kaarten kiezen. Er zijn altijd wel een paar kaarten die iemand na de Kerst niet weg durft te gooien en die een jaar later nóg op de kast staan. Daar zit jouw kaart dan bij. En dat wil je!

Ben je op zoek naar een origineel verjaardagscadeau? Lees dan ook deze blog.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Greetz

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top