Now Reading
Dé gouden tip voor meer zelfvertrouwen in de slaapkamer

Dé gouden tip voor meer zelfvertrouwen in de slaapkamer

meer zelfvertrouwen in de slaapkamer

Seks… We doen het allemaal en we willen er natuurlijk optimaal van genieten. Maar dat is lastig wanneer je onzeker bent. Onzeker over jezelf, je lichaam en je leven. Die onzekerheid zet je niet zo maar even uit tijdens de seks. In deze gastblog vertelt seksualiteit- en embodimentcoach Jamie Elise er alles over. Lees snel verder om de gouden tip te ontdekken en meer zelfvertrouwen in de slaapkamer te ontwikkelen.

Seksualiteit zit in je lichaam, niet in je hoofd

Seksuele energie zit in je lichaam, niet in je hoofd. Het zit allemaal in je. Je hoeft helemaal niets op een bepaalde manier te doen. Je kunt het niet verkeerd doen en je mag genieten van het plezier dat jouw lichaam je kan geven. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen, is aanwezig zijn in je lichaam. En laat dat nou net iets zijn wat knap lastig is als je onzeker bent over je lichaam en je meer zelfvertrouwen in de slaapkamer nodig hebt.

Met een man in bed liggen is misschien wel de meest kwetsbare positie die je kunt bedenken. Je verstopt je achter technieken. En alles wat je geleerd hebt in een wereld die gebaseerd is op mannelijke seksualiteit. Niet zo gek dat al die technieken voor jou niet werken. Voor een vrouwelijk lichaam werken opwinding en orgasmes anders. (Boekentip: Kom als jezelf)

Kom uit je hoofd voor meer zelfvertrouwen in de slaapkamer

Stop met nadenken en vergeet die technieken. Vergeet hoe je denkt dat het moet. Ontdek wat werkt voor jou en weet dat dit helemaal oké is. En doe dit met iemand waarbij je je op je gemak voelt en alleen wanneer jij daar klaar voor bent. Je bent niemand iets verplicht behalve jezelf. In het dagelijks leven kun je oefenen meer aanwezig te zijn in je lichaam. Zo haal je jezelf uit je hoofd door te mediteren.

Dé gouden tip voor meer zelfvertrouwen in de slaapkamer

Helaas bestaat er geen geheim trucje om van je onzekerheid af te komen. Maar met deze gouden tip, kom je een heel eind: Focus op het plezier dat jouw lichaam aan de ander geeft. Geniet, doordat je de ander ziet, voelt en hoort genieten. Laat je leiden door je partner en observeer wat er gebeurt. Je hoeft niet op een bepaalde manier te bewegen of jezelf in de knoop te leggen. Je partner geniet en dat allemaal dankzij jouw mooie lichaam!

Als dit goed gaat kun je je vervolgens op je eigen lichaam focussen.  Wees lief voor jezelf en geduldig en ga genieten van de ontdekkingsreis.

See Also
de vijf talen van de liefde

Wat doe je als vrijen pijnlijk is?

Eén op de drie vrouwen heeft regelmatig last van pijn tijdens het vrijen en voor één op de tien vrouwen is penetratie zo pijnlijk dat het onmogelijk is. Geldt dit ook voor jou? Lees dan gauw verder!

In Jamie’s gratis online masterclass “Van Pijn naar Pleasure” ontdek je hoe je pijn tijdens het vrijen voor eens en altijd overwint. In één uur neemt ze je mee in haar eigen ervaring en ontdek je alles wat je moet weten om zonder pijn te kunnen genieten van seks. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Reserveer nu jouw plek via het aanmeldformulier!

Over gastblogger Jamie Elise

Jamie Elise is embodiment- en intimiteitscoach, gespecialiseerd in vaginisme (pijn tijdens het vrijen) en daarin ook ervaringsdeskundige. Wanneer ze niet bezig is met
het creëren van een fantastisch seksleven voor iedere vrouw vind je haar op het strand of in een hoekje van het huis met kussens, een kop koffie en een boek.
Meer weten over Jamie en haar werk? Kijk op www.jamieelise.com of volg Jamie en haar taboedoorbrekende tips en inspiratie op Instagram.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top