Now Reading
Daten in tijden van corona

Daten in tijden van corona

daten

Door corona staat ons sociale leven redelijk stil. Voor stelletjes die samenwonen is de situatie niet ideaal, want zij zitten opeens 24/7 op elkaars lip. Maar wat dacht je van de vrijgezellen? Zij zitten alleen thuis en de kans om komende maanden een partner te ontmoeten is erg klein. Toch kun je ook in tijden van corona gewoon de stoute schoenen aantrekken en daten. Wel online natuurlijk.

Aantal vrijgezellen

Het is niet helemaal duidelijk hoeveel vrijgezellen er precies zijn in Nederland, maar het zijn er wel veel. Je bent dus absoluut niet de enige die nu alleen thuis zit en zich zorgen maakt. (Lees ook de blog: Vrijgezel? Dit is misschien wel de reden) Niet iedereen geeft natuurlijk op als die aan het daten is. Daarnaast woont lang niet iedereen die date samen. Maar als we kijken naar de cijfers omtrent de gezinsgrootte van een huishouden, zullen er ongeveer 3 miljoen mensen alleenstaand zijn. Dit stelt je misschien een beetje gerust en geeft zeker hoop. Maar hoe ga je deze mensen vinden als je de deur niet uit mag?

Online speeddaten

Eigenlijk werkt dit precies hetzelfde als in de kroeg. Enige verschil is dat je niet in het café zit, maar lekker thuis op de bank. Je meld je aan voor een event in jouw leeftijdsklasse. Vlak van tevoren ontvang je een linkje en kletsen maar. Je kunt een paar minuten met iemand kletsen en aan het einde van het gesprek kies je of je wilt matchen of niet. Bij een match, ontvang je elkaars contactgegevens en kun je met elkaar mailen of bellen.
Dare-to-date

Swipen

Ook je Tinder activiteiten hoeven komende weken niet stil te vallen. Lekker swipen vanaf de bank en hopelijk heb je een paar leuke matches. Je hoeft er helemaal niet mee op date te gaan. Al heb je maar wat leuke gesprekken om de tijd mee te vullen. En mocht je iemand wel leuk vinden, is het zeker wel de moeite waard om even te wachten met face-to-face afspreken. In de tussentijd kun je met elkaar appen, bellen of face-timen als je het toch wat persoonlijker wilt maken.

See Also
meer passie in je relatie

Scroll To Top