Now Reading
Cryolipolyse: vet verbranden tijdens het netflixen

Cryolipolyse: vet verbranden tijdens het netflixen

Na alle feestdagen met heel veel eten en drankjes, kan het zomaar zijn dat je wat kilootjes bent aangekomen. Natuurlijk moet je gewoon weer gezonder gaan eten en bewegen. Maar een beetje hulp is wel wel fijn. Ooit wel eens gehoord van cryolipolyse? Dit is een behandeling waarin je vetcellen bevroren worden en dus ook niet meer terug komen.

Ik geloof eigenlijk nooit zo in wondermiddeltjes, maar vind het altijd wel het proberen waard. En wat heb je te verliezen, behalve wat vetcellen? Je mag een uurtje lekker liggen en netflix kijken, terwijl een apparaat het werk doet.

Wat is Cryolipolyse?

Cryolipolyse behandeling is een methode om plaatselijke vetophopingen definitief te verwijderen. Het is te vergelijken met bijvoorbeeld liposuctie alleen je hoeft niet onder het mes en je hebt geen hersteltijd nodig. Wel is het zo dat je met de behandeling niet in 1 keer 20 kilo kunt verliezen. Het is dus echt voor mensen die een paar kilo kwijt willen en daar wat extra hulp bij nodig hebben. 

Hoe werkt Cryolipolyse?

Je kiest welke zone je wilt laten behandelen, bijvoorbeeld je buik, lovehandles of benen. Per behandeling kun je 2 plekken tegelijk behandelen. Op mijn lovehandles  worden vacuüm pads geplaatst die de zone afkoelen tot -8 graden. De pads zuigen de huid naar binnen, dus het voelt een beetje of iemand je heel hard knijpt. Echter lekker is het niet, maar ook zeker niet pijnlijk. Door de afkoeling bevriezen de vetcellen en breken ze af. Het lichaam voert deze vervolgens af en ze komen niet meer terug. Advies: drink na de behandeling heel veel water om het optimale uit dit proces te halen. 

Na de behandeling wordt er nog een lotion aangebracht met een verstevigend effect. Eigenlijk moet je deze thuis ook blijven gebruiken, maar het is een vrij dure lotion, dus deze sla ik even over. 

Wat zijn de resultaten?

De resultaten zijn helaas niet direct zichtbaar. Binnen 10 weken na de eerste behandeling slinkt gemiddeld 20% tot 30% van het vetweefsel. Je hebt ongeveer 3-4 behandelingen nodig om tot het gewenste eindresultaat te komen. Je bent dus best een tijdje bezig en moet dus nu eigenlijk al starten voor de zomer. 

See Also
wandeling

Wat kost Cryolipolyse?

De kosten variëren enorm en dit heeft vast te maken hebben met de apparatuur die gebruikt wordt. Als je voor een goede actie wilt gaan, houd dan vooral sites als social deal in de gaten. Ik heb 150 euro betaald voor behandeling van 3 zones. Let op: de voorkant van je buik is een andere zone dan je lovehandles.

Ik kan helaas dus nog niet delen of het echt heeft geholpen, maar ga zeker de behandeling voortzetten en dan houden jullie mijn bikini foto tegoed 😉 Natuurlijk is het wel zo ik alsnog op mijn eten moet letten en naar de sportschool moet gaan, maar alles bij elkaar zal zeker het gewenste effect opleveren en geeft net iets meer ruimte om af en toe toch een zak chips open te trekken. 

Geen zin in al het gedoe? Geef dan je zelfvertrouwen een boost, zodat je je niet druk maakt om een kilo meer of minder.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top