Now Reading
Boekentips: onze 6 favorieten

Boekentips: onze 6 favorieten

boekentips

Weet je niet wat je met de tijd aan moet nu? Kijk je op tegen die (minimaal) drie weken sociale isolatie? En heb je Netflix al uitgespeeld? Lees weer eens een boek! Nestel je in dat heerlijke voorjaarszonnetje en geniet ook vooral van de tijd die je nu krijgt! Bekijk onze boekentips top 6! Grootste voordeel, Bol.com bezorgd nog gewoon, dus je hoeft de deur niet uit.
(Lees ook de de blog over alle andere voordelen van thuiswerken)

De meeste mensen deugen van Rutger Bregman

Zeker in deze periode een mooi en verrassend boek om te lezen en dus bovenaan ons lijstje van boekentips! Dit boek overtuigd je van de goedheid in mensen, in plaats van het egoïsme zoals toiletpapier hamsteren.
Bestel hier

De 7 zussen serie van Lucinda Riley

Er zijn nu zes boeken uit, dus je kunt even vooruit. Normaal raak je zo’n serie snel beu, maar deze echt niet. Ieder boek is uniek en pakt je in, je legt het niet zomaar meer weg. Uren leestijd gegarandeerd!
Bestel hier

De edele kunst van not giving a fuck van Mark Manson

Nog niet gelezen? Dit is hét moment! Ga juist nu na wat de dingen zijn die jij moeilijk vindt, of waar je altijd stress om hebt, terwijl je er niets aan kunt veranderen. Waar geef je iets om en waar zou je niets om moeten geven?
Bestel hier

Miracle morning van Hal Elrod

6 Gewoontes om je leven succesvoller te maken voor 08:00uur. Hoe begin je positief en vol energie aan je dag? Met een uur voor jezelf aan het begin van de dag! Dit boek leert je hoe en wat het je oplevert. Deze staat niet voor niets op een verdiende 4e plek in onze boekentips.
Bestel hier

De vliegenvanger van Ravelli

Al een oudje, maar een all-time favoriet. Lees heerlijk weg, maakt dat je echt in je boek kunt kruipen. En het is zeker géén zelfhulpboek! Het boek is opgebouwd uit drie delen. In het eerste deel is de hoofdpersoon een naïef, onschuldig kind. In deel twee wordt hij volwassen en trekt hij de wereld in. Deel drie neemt je mee in de worsteling met zijn verleden. Tevens gaat hij op zoek naar zijn twee grote liefdes
Bestel hier

See Also
kamerplanten

De 5 talen van de liefde

Mensen geven op verschillende manieren liefde en hebben ook verschillende behoeften in het ontvangen hiervan. Het boek beschrijft 5 manieren. Je leert wat jouw eigen taal is en welke behoeften je hebt. Maar ook hoe je de eerste liefdestaal van jouw partner kunt herkennen en ontdekken. Zeker niet verkeerd nu je 24/7 op elkaars lip zit thuis.
Bestel hier

Wat zijn jouw boekentips?

Wij hebben onze tips gedeeld, maar we zijn natuurlijk ook heel benieuwd naar welke boeken jij adviseert! Deel in de comments of via de Instagram post welke we niet mogen missen en breng daarmee ook anderen op ideeën.

Scroll To Top