Body

Body; de gezondheid van je lichaam. Bij een gezond lichaam draait het om voeding en voldoende bewegen. Dit betekent zeker niet dat je 5 keer per week in de sportschool moet staan. Maar ook niet dat je nooit een reep chocolade naar binnen mag werken. Het gaat wel om balans en de juiste mate van zowel eten als bewegen.

Food

Hou je van healthy food maar ben je ook zeker niet vies van een lekker stuk taart? Dan ben je hier helemaal goed! Wij vinden het heerlijk om uitgebreid te tafelen. Het liefst met veel vrienden om ons heen en met zoveel mogelijk gerechten.
Maar we houden ook van gezond eten en zijn ons heel bewust van wat gezonde voeding met je doet. Zo zweren wij bijvoorbeeld bij een groente en fruit smootie om de dag mee te beginnen.
Sta je het liefst uren in de keuken als jouw vrienden op bezoek komen? Of ben je juist op zoek naar recepten die je binnen 30 minuten op tafel zet? In onze food blogs vind je het allemaal. En dit doen we niet alleen, dit is namelijk dé categorie waar we ook andere foodies aan het woord laten.

Gezondheid

Gezond zijn en blijven is misschien wel de grootste wens van veel mensen. We hebben onze gezondheid niet volledig in de hand.  Wel kunnen we er grote invloed op uitoefenen. Voldoende beweging en de juiste voeding spelen een belangrijke rol.
Maar gezondheid gaat veel verder dan dat. Hoe hou je je haren bijvoorbeeld gezond? Of hoe vaak moet je je tanden poetsen? Werken superfoods nou echt of is het allemaal placebo? En hoe kun je het beste dealen met de vrouwenklachten?
Wil je bewuster bezig zijn met je gezondheid? Met onze tips en adviezen motiveren en ondersteunen we jou bij het bereiken van een gezonde leefstijl.

Sport

We hebben allemaal verschillende motieven om een sport te beoefenen. De één wilt die paar kilo’s te veel kwijt. De ander wilt juist wat extra spiermassa aankomen en sterker worden.
Maar ook voor je sociale vaardigheden is sport erg belangrijk. Met name bij teams, is communicatie onderling heel belangrijk.
En wat dacht je van de mensen die hun energie kwijt moeten? Of het juist gebruiken om zich energieker te voelen of even het hoofd leeg te maken?
Het lijkt erop of er genoeg redenen zijn om te sporten. Toch hebben we allemaal wel eens een dipje. Met onze blogs willen we je motiveren en dat duwtje in de rug geven die af en toe nodig is.

stress verminderen
Stress verminderen met 7 tips
sesamolie
Waarom sesamolie zo gezond is
sportvasten dag 10
Sportvasten dag 10
sportvasten dag 9
Sportvasten dag 9
Sportvasten dag 8
Sportvasten dag 8
sportvasten dag 7
Sportvasten dag 7
sportvasten dag 6
Sportvasten dag 6
Sportvasten dag 5
Sportvasten dag 5
sportvasten dag 4
Sportvasten dag 4
sportvasten dag 3
Sportvasten dag 3
sportvasten dag 2
Sportvasten dag 2
sportvasten dag 1
Sportvasten dag 1