Now Reading
Bingewatchen: deze series zijn er perfect voor

Bingewatchen: deze series zijn er perfect voor

bingewatchen

Met alles wat er nu speelt, zul je waarschijnlijk veel tijd thuis moeten doorbrengen. Er gaat een moment komen dat je huis spik en span is, je kledingkast opgeruimd is en je jezelf toch over gaat geven aan bankhangen. Je tv is misschien wel je beste (en enige die je ook daadwerkelijk kan zien) vriend de komende tijd! Door een paar toffe series te bingewatchen zorg jij ervoor dat je je niet gaat vervelen. Dit zijn onze favoriete, bingewatchwaardige Netflix-series!

Gilmore Girls

Ken je Lorelai en Rory Gilmore nog? Eind 2000 kwam de serie uit over moeder en dochter en 7 jaar lang hebben we de levens van deze twee vrouwen kunnen volgen totdat de serie in 2007 ophield. Maar wist je dat de serie nu ook op Netflix te zien is? En dat wil zeggen dat er wel 7(!) seizoenen en 153 afleveringen terug te kijken zijn. Gilmore Girls kijkt zó lekker weg en misschien kon je je destijds in Rory herkennen, maar zie je jezelf nu terug in Lorelai.

Sex Education

Ben je klaar om buikpijn te krijgen van het lachen? Dan moet je zeker Sex Education kijken! In Sex Education volg je het leven van de onzekere Otis en zijn hilarische verzameling aan vrienden. De moeder van Otis is sekstherapeute, wat Otis verschrikkelijk beschamend vindt, maar waar hij stiekem ook de vruchten van plukt. Samen met Maeve geeft hij namelijk advies over seks aan de hele school – terwijl hij het zelf nog nooit gedaan heeft. Seizoen 2 staat inmiddels ook op Netflix!

The 100

Ben je op zoek naar een wat spannendere serie in de trant van de Hunger Games? Dan is the 100 misschien wel iets voor jou! Deze serie is gebaseerd op een boek van Kass Morgan en het verhaal speelt zich af in een post-apocalyptische toekomst. Decennia na een nucleaire oorlog wonen de enige overlevenden in een ruimteschip, de “Ark”. Omdat de Ark niet lang meer bewoonbaar zal zijn, worden 100 jongeren die een misdrijf begaan hebben naar de vooroorlogse aarde gestuurd om te testen of het bewoonbaar is. Maar zijn zij wel de enige en hoe gevaarlijk is het op aarde? The 100 heeft in totaal 7 seizoenen en de 8e komt er nog aan. Dus ben je op zoek naar een veelzijdige, spannende serie, dan wordt het tijd om The 100 te bingewatchen!

Peaky Blinders

De perfecte mix tussen historie, spanning en een interessante verhaallijn, en daarom zeker een kijktip! Peaky Blinders gaat over de gelijknamige criminele bende in het Birmingham van 1919, onder leiding van Thomas Shelby. (naar wie we trouwens uren zouden kunnen kijken) Je wordt meegenomen in het meeslepende leven van de Shelby-familie waarin trots, verraad, liefde en geweld met elkaar verweven zijn. Inmiddels zijn er al 5 seizoenen te zien.

See Also

Orange is the New Black

Wil je lekker lachen en een serie met een cast vol zéér talentvolle vrouwen bingewatchen? Dan is ons advies om Orange is the New Black te bingen. Deze serie vertelt het verhaal van Piper Chapman, een typische New Yorkse van goede komaf, die door een misdaad uit het verleden in een vrouwengevangenis terecht komt. Buiten Piper zijn er meerdere hoofdpersonen met verschillende verhaallijnen, wat ervoor zorgt dat Orange is the New Black nooit verveelt. Er worden vriendschappen gesloten, maar ook vijanden gemaakt. Met deze serie ben je wel even zoet, want er 7 seizoenen uit.

Wat ga jij bingewatchen?

Wij hebben onze tips gedeeld, maar we zijn natuurlijk ook heel benieuwd naar welke serie jíj vindt dat wij moeten kijken! Deel in de comments of via de Instagram post wat we niet mogen missen en breng daarmee ook anderen op ideeën.

Scroll To Top