Now Reading
Beter slapen: met deze producten gaat het lukken

Beter slapen: met deze producten gaat het lukken

beter slapen

Uit onderzoek van GFK blijkt dat bijna een kwart van de millennials niet voldoende slaapt. Zorgwekkend, want langdurig slaapgebrek kan leiden tot lichamelijke en psychische problemen. Beter slapen willen we dus allemaal. Ga snel aan de slag met onze tips en kijk welk product jou kan helpen.

Beter slapen met de Dodow Sleep Aid

Sommige mensen proberen de slaap te ‘forceren’ door alleen maar aan slapen te denken. Hierdoor lukt het juist niet. Dodow projecteert ritmische licht bolletjes op het plafond. Door je ogen open te houden en het lichtsignaal te volgen, stop je met denken en vergroot je de kans om in slaap te vallen.
Meer info

Stimuleer je zintuigen met aromatherapie

Nox Aroma is een next level wake up light. Dit product combineert het bijhouden van je slaap met aromatherapie. Hierdoor worden je zintuigen geprikkeld en is beter slapen slechts een kwestie van tijd. Nox Aroma voelt aan wanneer je in je lichtste slaapfase zit. Op dat moment, word je langzaam gewekt licht, geluid en geur. Zorgt er ook direct voor dat je slaapkamer heerlijk fris blijft ruiken.
Meer info

Beter slapen onder een verzwaringsdeken

Een Calmzy verzwaringsdeken is als een dekbed, maar met extra gewicht. Jouw lichaamsgewicht bepaalt welke deken het beste bij jou past, tot wel 10 kilo. Het gewicht wordt gelijkmatig over het lichaam verdeeld, waardoor je minder beweegt terwijl je slaapt. Het voelt een beetje alsof je continue stevig geknuffeld wordt, waardoor je ontspant.
Meer info

See Also

No more snoozing

Deze tip zorgt er niet direct voor beter slapen, maar wel voor beter wakker worden. Niet 10x snoozen en opnieuw half in slaap vallen. Want deze slaap is niet kwalitatief en zorgt er juist voor dat je moe wordt.
Met een drukgevoelige wekker-tapijt moet je namelijk direct je bed uit. Het is een soort badmat die je naast je bed legt. Of misschien zelf aan de andere kant van de kamer als je echt hardnekkig bent. De wekker gaat namelijk pas uit als je op de ‘badmat’ gaat staan. En als je er dan toch al uit bent, kun je er maar beter uit blijven.
Meer info

Lees meer

Lees ook onze andere blogs over slapen:
– Zo zorg je voor voldoende slaap en verminder je stress
– Vroeg opstaan: de voordelen op een rijtje
– Vroeg opstaan: 4 tips om het vol te houden

Scroll To Top