Beauty & Fashion

Van berenvel tot haute couture. Het maakt niet uit hoe ver je terugkijkt in de tijd. Beauty & Fashion zijn altijd een heel belangrijk onderdeel geweest in ons leven. Ook maakt het eigenlijk niet uit hoe oud je bent. We willen er toch allemaal goed uitzien? En dat is één van de voordelen van vrouw zijn. Met mooie make-up, goede verzorging en een leuke outfit, kom je een heel eind. Je hoeft echt geen honderden euro’s uit te geven om dit te bereiken. Tegenwoordig is het bijna altijd sale en er zijn superveel leuke tweedehands winkels. En wat dacht je van een swap party met je vrienden?

Fashion

Wij houden je op de hoogte van de laatste fashion trends. En hoe je deze met elke budget kunt scoren. Moet je die cowboylaarzen nu bewaren of hebben die echt hun beste tijd gehad? En Hoe zit het met leer? Sexy, ordinair of een beetje van allebei? Welke outfit mag echt niet in je kast ontbreken? Hoe mix en match je zodat je het optimale uit al je items haalt? Wat trek je aan naar een sollicitatiegesprek en een eerste date?
Let er wel op dat je niet alle trends volgt. Het is veel belangrijker of de look wel bij jouw past. En natuurlijk waar jij je goed bij voelt.

Beauty

Maar ook op het gebied van beauty trends blijf je bij ons volledig op de hoogte. Word de mooiste versie van jezelf. Niet alleen van binnen, maar ook van buiten. Want we zijn allemaal mooi en hebben allemaal onze onzekerheden.
We vinden het heerlijk om nieuwe producten of technieken te testen en onze ervaringen hierover te delen. Want werkt die modder uit Peru nu echt voor een zacht huidje? En is honing in je haar smeren dé oplossing voor droge punten? We delen de beste beauty & styling tips en oma’s weetjes. Heb je een chique feestje en ga je voor de drama look met volle wimpers en smokey eyes? Een bruiloft en wil je inspiratie voor de mooiste hair updo’s? Of ben je op zoek naar alledaagse tips voor het verzorgen van je huid en haar?

Wij helpen je graag bij het ontdekken van jouw stijl op zowel beauty & fashion gebied. Zorg ervoor dat je pluspunten eruit springen en je met zelfvertrouwen de deur uitloopt.