Now Reading
Beauty blender: dit zijn de voordelen

Beauty blender: dit zijn de voordelen

Maak jij al gebruik van een beauty blender? Als je een beetje verstand hebt van make-up, is het vast al onderdeel van jouw beautyroutine. De make-up spons zorgt ervoor dat je jouw foundation zo goed mogelijk kan aanbrengen. Maar wat is dan zo ‘goed’ mogelijk?

Een beauty blender is hygiënischer

Veel mensen brengen foundation aan met hun handen. Dat is lekker snel, maar helaas niet hygiënisch. Er zitten super veel bacteriën op je handen, dat is echt niet goed voor je huid. Een beauty blender is hygiënischer, maar het is wel belangrijk dat je deze regelmatig schoonmaakt. Een blendercleanser is perfect en ook babyshampoo werkt heel goed.

Het zorgt voor een egale look

De make-up spons is makkelijk in gebruik en zorgt ervoor dat je de make-up mooi over je huid kan verdelen. De dekking is ook heel goed, je krijgt geen vlekkerige make-up look. Door de vorm van de blender kun je alle moeilijke plekjes ook goed bereiken, bijvoorbeeld bij je ogen of je neus.

De beauty blender is het beste voor de gevoelige huid

Heb jij een gevoelige of droge huid? Dan is het voor jou misschien wel een uitdaging om de juiste make-up te vinden die jouw huid niet irriteert. Maar wat heb je aan goede producten die je aanbrengt met make-up kwasten die jouw huid wél irriteren? Dus investeer jij in goede producten, investeer dan ook in een goede applicator!

See Also

Je kunt beauty blenders in verschillende prijscategorieën krijgen. De meeste high end make-up merken hebben wel een eigen beauty blender in de collectie, maar je kunt ook goedkopere varianten krijgen bij bijvoorbeeld de Etos of Kruidvat.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top